Posmrtný život existuje

Posmrtný život existuje https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448256/bmid_posmrtny-zivot-existuje-tEU-448256.jpg 4 17 3

Existuje život po smrti? Americký lékař Jeffrey Long je po desetiletích výzkumu přesvědčen, že z vědeckých důkazů přesvědčivě vyplývá kladná odpověď. A dodává: „Osobně prokazuji druhým víc lásky než před začátkem svého studia zážitků blízké smrti a poznáním tohoto jevu jsem se stal lepším lékařem. Životu čelím s větší odvahou a důvěrou.“ Proslulá Anita Moorjani, která se nevysvětlitelně, zato velmi rychle uzdravila z rakoviny, napsala svou knihu Musela jsem zemřít. Má cesta od nemoci k opravdovému uzdravení (Knižní klub, 2013) právě po konzultaci s doktorem Longem. Po třiceti hodinách v kómatu se navrátila k vědomí, velmi rychle se zotavila a pamatovala si mnohé události, které se kolem ní mezitím odehrály.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Euromedia
Originální název:

The Evidence of the Afterlife


více info...

Přidat komentář

senbja
16.05.2019 5 z 5

Jsou chvíle, kdy bych mnohem raději věřila, že to smrtí definitivně končí. Bohužel i bohudík, to tak není. Proč bohužel? Děláme chyby, z možného si vybíráme nemožné. Hezky se nám to sčítá, odečítá, násobí. Naštěstí vím, že mě nečeká žádný boží soud, ale možnost pokusit se zas a znovu vybírat líp. Dokud bude Vesmír vesmírem jsme jeho součástí, i když v různých formách bytí. Dnes už tomu říkám dobrodružství, ale byly doby, kdy mě to děsilo.

kannibal28
14.05.2018 2 z 5

furt to iste do nemoty


Morsie
19.11.2014 4 z 5

Každý přece chceme věřit, že smrtí to není definitivní. Nebo teda aspoň velká většina z nás. Prostě to nemůže být utrum, šmitec, finíto - náš esprit, energie, duch jen opustí naše mrtvé tělo a odebere se do vyššího levelu života.
Upřímně doufám, že to tak je - nechci umřít! A to je taky důvod, proč jsem se pustila právě do téhle knížky.
Záhrobí je totiž hrozně neprobádaná area a já jsem ráda, že je aspoň pár lidí, co se jím zabývá.

Tak či onak, ať věříte na posmrtný život, nebo ne, tahle knížka má něco do sebe. Jistěže skeptici uvidí jen utkvělou snahu člověka lpět na své nesmrtelnosti, ale některé ty argumenty stojí za zvážení!

Rozhodně zajímavá publikace a já doufám, že se její autor nemýlí!