Posilovna pro mladé duše

Posilovna pro mladé duše https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/270725/bmid_posilovna-pro-mlade-duse-2ih-270725.jpg 3 1 2

Michael a Jeffrey Eisenovi se rozhodli vyprávět svůj životní příběh a ukázat světu, že i vztah, který byl rozbitý napadrť, lze posléze opět ze střípků složit a že rodiče a děti se mohou pokusit nejen o to, aby spolu žili v harmonii, ale také o to, aby se vzájemně inspirovali. Při psaní museli Michael a Jeffrey oživit staré vzpomínky, odpustit si dávné křivdy a poznat v čem jsou si podobní. Vypráví o tom, jak se jejich vztah změnil z bouří emocí a konfliktů v láskyplný vztah otce a syna, učitele a žáka. Posilovna pro mladé duše není pouze jejich upřímnou zpovědí, ale – což je důležitější – je kompilací nejzásadnějších životních ponaučení, názorů a zásad, které je ovlivnily a podpořily na jejich cestě k společnému cíli. Kniha je ideální pomůckou pro rodiče, mladé lidi, učitele a každého, kdo chce hlouběji pochopit pouto rodič–dítě a to, jak tento vztah přenést do jeho nejvyšších úrovní. Najdete zde mnoho praktických cvičení, které vám pomůžou aplikovat vše, co se z příběhů Michaela a Jeffreyho naučíte. Posilovna pro mladé duše předkládá návod, jak vyléčit staré rány, urovnat dávné spory, přetavit životní bolesti ve zlato a žít šťastně s novou perspektivou založenou na lásce, cestě ke štěstí a pravém významu života.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Empowered Youth , 2012


více info...

Přidat komentář

madem
27.07.2023 3 z 5

Mě kniha přišla až moc americká. Vyprávění otce a jeho syna, jak hledali štěstí. Pak přišel zlom a velká otočka a nyní se jim skvěle daří. A vše je úžasné.
Přitom je to psáno velmi rozvlekle.
Úžasných je posledních 20 stran textu - to jsou praktické rady a cvičení. Už kvůli tomu se vyplatí si knížku přečíst (no možná stačí jen těch 20 stran).

hellhouse
15.07.2019

Zajímavé a příjemně čtivé pojetí dvou cest, které se vinuly každá jiným směrem. Ač mířily každá jinam, směřovaly vlastně stejně tam i zpět. Kniha popisuje dva příběhy sebeuvědomování se otce se synem. Krásně se tak ukazuje, že začít pracovat na sobě, na změně myšlení lze v každém věku a nikdy není pozdě tenhle proces začít.


Autoři knihy

Michael Eisen
kanadská, 1985
Jeffrey Eisen
kanadská, 1952

Kniha Posilovna pro mladé duše je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce8x
Chystám se číst2x
Chci si koupit3x