Poselství šamanů

Poselství šamanů https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34867/poselstvi-samanu-34867.jpg 5 15 5

Podtitul: Rozhovory s léčiteli a medicinmany 21. století Zachovat život na planetě Zemi. Objevit jednotu člověka a přírody. Poznat účinky celostní medicíny. Chápat krize jako šance. Sedmnáct rozhovorů s léčiteli a šamany ze šestnácti zemí v pěti světadílech. Staré vědění jako klíč k budoucnosti. Tváří v tvář celosvětovým krizím se nositelé tradiční moudrosti, léčitelé a šamani poprvé v dějinách rozhodli otevřít své vědění západní civilizaci. Stali se tak prostředníky mezi tradicí a modernou, poutníky mezi světy a zvěstovateli starého vědění. Geseko von Lüpke se k sedmnácti takovým lidem vypravil a pořídil s nimi rozhovory. Kniha Poselství šamanů a rozhovory s nimi si klade za cíl předat obyvatelům západního světa téměř zapomenuté, ale vysoce aktuální moudrosti, které jsou nezbytné pro náš další život a přežití. ... celý text

Literatura naučná
Vydáno: , Práh
Originální název:

Altes Wissen für eine neue Zeit


více info...

Přidat komentář

asakz
06.02.2024 5 z 5

Poslední dobou mi prozřetelnost přihrává opravdu samé skvělé knihy. Tato předkládá kromě všeobecného úvodu a doslovu (které nebyly špatné, ale svým teoreticko-filosofickým pojetím pro mne přece jen méně zajímavé) 17 rozhovorů s rozličnými šamany a šamankami z celého světa. Jestliže jsem očekával, že kvalita a přínosnost rozhovorů bude kolísavá, byl jsem nakonec překvapen: mohu prohlásit, že jsem nenarazil na jediný rozhovor, který byl nebyl zajímavý a obohacující. A ačkoliv zde byly zastoupeny nejrozličnější šamanské tradice, je pozoruhodné, jak přes povrchní rozdíly zřetelně vyvstávají společné základní znaky a principy, které lze vystopovat nejen v šamanských tradicích, ale stejně tak v mystických proudech náboženství. Jo, ač cesty jsou mnohé, Zdroj, z něhož vše vyvěrá, i Cíl, do nějž se vše vrací, je koneckonců jenom jeden. V každém případě tato knížka je dalším dokladem, že ledy se lámou a něco zajímavého se děje, a zároveň i povzbuzením, abychom pracovali na sobě a otevřeli se s důvěrou a pokorou tomu, co přichází, ať už to bude cokoliv.

arcs
23.02.2022

Vynikající! Navíc africký šaman popisuje rituály podobné rodinným konstelacím (ostatně Hellinger se v Africe inspiroval).


DreamerX9
13.09.2021 4 z 5

Skvělé myšlenky i rozhovory. Kniha přináší hlubší pohled do světa Šamanů a jejich vnímání světa, který se krásně dá přenést i do toho našeho. Rozhodně stojí alespoň za přečtení ale ráda se k ní i budu vracet :)

hero_shima
08.06.2015 5 z 5

Pokud se zabýváte vyšším stavem vědomí a máte blízko k celku a k přírodě, tak Vám kniha rozzáří mysl a potěší svou provázaností. Pro někoho nedotknutého to může být zajímavé rozšíření obzorů.

ona_vi
21.06.2013 4 z 5

Hodně dobré, budu se k ní vracet, a ráda :-)

Autorovy knížky

Geseko von Lüpke
německá, 1958
2009  96%Poselství šamanů

Kniha Poselství šamanů je v

Právě čtených5x
Přečtených17x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených3x
Knihotéce20x
Chystám se číst22x
Chci si koupit10x