Posedlost

Posedlost https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20703/bmid_posedlost-lQQ-20703.jpg 4 46 6

Posedlost je vzrušující příběh plný nebezpečí, touhy a tajemných okolností. Hrdinka knihy Corrie Browneová je obyčejné děvče s nevšedními ambicemi. Pátrání po nikdy nepoznaném otci ji zavede z tiché vesničky v hrabství Suffolk, kde vyrůstala, až do Londýna, otevře jí cestu k vysněné práci v televizní společnosti. Touží najít lásku, ale při jejím hledání pozná i zradu a žal. V životě Corrie dominují tři lidé. Luke, přitažlivý blondýn, jediný, kdo Corrii projeví přízeň v jejích nelehkých televizních začátcích a zastane se jí před nepřejícími kolegy, jediný, kdo hned rozpozná její talent. Cristos-světově proslulý filmový režisér-muž, který naučí Corrii vše o lásce a vášni. A Annalise-její nadřízená a přítelkyně, dívka jejíž tajemství Corrie nesmí prozradit. Kdo z těch tří usiluje o Corriino zničení?...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Naše vojsko
Originální název:

Obsession , 1993


více info...

Přidat komentář

Ála41
14.11.2022 5 z 5

Takovou smršť jsem od knihy s takovým šíleným přebalem fakt nečekala....Jako vážně wau, to mě fakt dost bavilo,to bylo napínavé, překvapující, originální.... Zapomněla jsem si vzít na víkendovku k mamce svou knihu,tak jsem v její knihovně sáhla po této s vědomím, že to bude kravina, jen si přečtu, odpočinu,zapomenu a hotovo,ale toto.... Skutečně milé překvapení. Příště půjdu u mamky v knihovně cíleně po stejné autorce.

Kekik
23.01.2020 4 z 5

Zvrácené, v některých scénách nechutné, morbidní, šílené.
Příběh je velmi zajímavý, ale možná bych jej o pár desítek stran zkrátila. Poslední třetina velmi akční.


i.stefany
08.08.2017 5 z 5

Perfektní příběh s kriminální zápletkou, skvěle vykreslené postavy. Autorka dokázala vytvořit příběh, který neustále graduje až do samého konce. Když už si myslíte, že víte všechno a nic vás nepřekvapí, tak naskočí další otazník... Velmi povedená kniha, doporučuji!

Danago
07.07.2017 3 z 5

Název Posedlost naprosto odpovídá tomu, co na čtenáře čeká. Na začátku čtení mě vůbec nenapadlo jak drsně se bude vyvíjet další děj a jak šokující může být konec. Knížka vás udrží v napětí po celou dobu čtení. Zápletka je naprosto originální a neotřelá. Takto zamotanou knížku se sexuálním podtextem jsem nečekala, Knížka snad ani není jen román už by mohla být docela drsný thriller.
S něčím takovým jsem se teda ještě nesetkala.

DaPo
03.07.2014 4 z 5

Velice propracovaná dějová linie... některé pasáže jsou drsnější... ale vcelku je knížka velice dobrá....

konimka
19.05.2012 5 z 5

Napínavý detektivní příběh, místy je děj hodně drsný. Všechny její knížky jsou skvělé, mě osobně se nejvíce líbila tato a Ukradené začátky.