Portugalsko

Portugalsko https://www.databazeknih.cz/img/books/90_/90225/portugalsko-z-rady-pruvodcu-lonely-planet-90225.jpg 4 3 2

Lonely Planet je světově proslulá edice průvodců. Patří mezi nejlepší a nejoblíbenější pro svoji kompletnost, přehlednost a aktuálnost. Již po tři desetiletí se těší obrovskému zájmu všech, kteří nechtějí sedět doma, všech, které lákají dálky a nekonečný obzor a pro které je cestování tou správnou životní filozofií. Průvodci této cestovatelské bible pokrývají téměř celý svět. Jsou psány profesionálními cestovateli-specialisty pro jednotlivé oblasti a každé dva až tři roky jsou pravidelně aktualizovány. Jsou plné praktických a užitečných informací, kvalitních map a plánků, objektivních doporučení. To vše z nich dělá nenahraditelného pomocníka na cesty, který sníží cestovní náklady na minimum a pomůže překonat přirozený ostych z jazykové bariéry. Všem českým cestovatelům jsou nyní dostupné některé tituly v rodném jazyce.... celý text

Přidat komentář

tanuki
03.01.2020 4 z 5

Mám rád grafickou úpravu a atmosféru průvodců od LP. Jako vždy v porovnání s edicí od Rough Guides jsou zde lépe zpracované praktické informace a hůře popisy jednotlivých míst a památek. Proto je dobré mít tyto průvodce po ruce vždy oba dva. :o)

SPimy
03.01.2013 4 z 5

Řada nepřesností či zastaralých údajů. Přesto ve své době stále nejpřínosnější průvodce, pokud jste chtěli cestovat po zemi jinak než s cestovní kancelářů, v hotelu a s dostatkem peněz :-)


Štítky knihy

Portugalsko

Autoři knihy

John King
australská, 1944

Kniha Portugalsko je v

Přečtených3x
Knihotéce3x