Portugalsko

Portugalsko https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422173/portugalskoQymltv-ocS-.jpg 4 4 2

Obsáhlý turistický průvodce Portugalskem vás provede celou zemí a inspiruje množstvím barevných fotografií. Zajistí také, abyste svůj čas v Portugalsku využili na maximum, ať už budete relaxovat na plážích se zlatým pískem v oblasti Algarve, surfovat na západním pobřeží nebo poznávat portugalské hory. Díky našemu průvodci se také můžete zaměřit na nové módní trendy v Lisabonu, nebo ochutnat krásná vína v Portu. Autoři před vás předestřou nejlepší restaurace, hotely a místa, která musíte vidět tak, aby uspokojili každou peněženku. Naše prověřené tipy zajistí, že cesta za krásami, chutěmi i vůni Portugalska bude opravdovým zážitkem.... celý text

Cestopisy a místopisy
Vydáno: , Jota
Originální název:

The Rough Guide to Portugal , 2017


více info...

Přidat komentář

ddkk
07.05.2022 4 z 5

Průvodce se spoustou informací, jeden z těch lepších. Portugalsko bylo zatím trochu stranou našeho zájmu, takže je potřeba to napravit. Cesta je už naplánovaná a tak je načase začít nasávat informace. Průvodce je brožovaný, tudíž i přes značnou obsáhlost a více než pět set stran, se dá nosit sebou v batůžku. Má dostatek podrobnějších map i fotek. Jsou tu i informace praktické a nějaké ty zajímavosti. Nicméně, jsme zvyklí hledat i v dalších zdrojích, takže pro naše potřeby je tento průvodce uspokojivý a docela se nám líbí.

tanuki
19.11.2019 4 z 5

Platí přesně to, co mám u této edice odpozorované už z minulých cest. Plusem jsou podrobnější informace o kulturních památkách a přehlednější mapy. Mínusem grafická úprava, zbytečně těžký papír a méně praktických informací, než má edice LP. Nicméně stále platí, že spolu s LP se jedná o jediné skutečně kvalitní průvodce na cesty v českém vydání.


Autoři knihy

Marc Di Duca
britská, 1971