Portugalsko

Portugalsko https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347439/mid_portugalsko-ftb-347439.jpg 4 3 2

Středověké hrady, vesničky s dlážděnými uličkami, atraktivní města a zlaté pláže… Zážitky z návštěvy Portugalska mohou být velmi rozmanité. Dějiny, skvělé jídlo a idylická krajina jsou jenom začátek… S tímto průvodcem z proslulé edice Lonely Planet se dostanete přímo k srdci země! - Úžasné zážitky - inspirativní fotografie, informace o aktivitách a přehled nejzajímavějších míst - Naplánujte si cestu - užitečné tipy a nejlepší doporučené trasy vám dávají možnost sestavit si cestu podle svých představ - Mimo známé trasy - naši autoři pro vás odhalují skrytá místa, čímž vám pomáhají zažít něco jedinečného Zvláštní kapitoly - Outdoorové aktivity - Jezte a pijte jako místní - Vinné stezky - Pláže v Algarve... celý text

Přidat komentář

tanuki
03.01.2020 4 z 5

Mám rád grafickou úpravu a atmosféru průvodců od LP. Jako vždy v porovnání s edicí od Rough Guides jsou zde lépe zpracované praktické informace a hůře popisy jednotlivých míst a památek. Proto je dobré mít tyto průvodce po ruce vždy oba dva. :o)

SPimy
03.01.2013 4 z 5

Řada nepřesností či zastaralých údajů. Přesto ve své době stále nejpřínosnější průvodce, pokud jste chtěli cestovat po zemi jinak než s cestovní kancelářů, v hotelu a s dostatkem peněz :-)


Štítky knihy

Portugalsko

Autoři knihy

Kevin Raub
americká
Christiani Kerry (p)
novozélandská
Marc Di Duca
britská, 1971
Anja Mutić
chorvatská

Kniha Portugalsko je v

Přečtených3x
Knihotéce3x