Pořád se něco děje

Pořád se něco děje https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21767/porad-se-neco-deje-21767.jpg 4 40 7

Pobaví příhodami ze zájezdů po světě s divadelním Provázkem i ze zákulisí vzniku legendárních filmů Balada pro banditu, Černí Baroni a Tankový prapor, důvěrně seznámí nejen s rodinou, kamarády, známými, ale také s obyčejnými lidmi, neboť „ani se nenadějou, a jsou slavní“. Představeny jsou i velké osobnosti české kultury a světové filmové hvězdy, s nimiž měl autor čest se potkat a přátelit. Všichni, o nichž láskyplně a s humorem píše, se v textu objeví též na fotografiích, kterými je kniha nadmíru bohatě vybavena.... celý text

Přidat komentář

m2056
06.01.2024 3 z 5

Kniha je klasika humoru každý to už slyšel jako audio bohužel jsem nemohl odolat když jsem uviděl knihu tak jsem si ji musel přečíst.

Doubravka1975
03.06.2019 4 z 5

Kdysi dávno jsem byla na besedě s panem Miroslavem Donutilem a koupila si tuhle knihu i s věnováním a podpisem. Mám ho ráda jako herce ve filmu i jako baviče, když vypráví své historky. V knížce je i hodně fotografií.


Hella
09.05.2016 3 z 5

Když slyšíte všechny ty historky v TV poprvé či podruhé, smějete se jako blázen. Když popáté, už spíše přemýšlíte, jak vtipně nás ten herec tahá za fusekli a my mu na to pořád ještě skáčeme. Když ale čtu knižní úpravu těchto historek, nemyslím přitom bohužel na nic jiného, než jak je to neuvěřitelně přitažené za vlasy a nereálné, byť se pan Donutil dušuje, že tohle všechno je pravda.

mazlak
01.02.2016 4 z 5

Tak jsem ji konečně dočetl. Né, že by tato kniha byla nějak špatně napsána. Byla místy opravdu zábavná, ale tento žánr asi nebude ten pravý pro mou maličkost.

helenkan
21.04.2015 5 z 5

Pan Donutil mě nikdy nezklame.Ani v knížce,ani ve filmu.:)

martinkaLLL
20.03.2012 5 z 5

Zasmála jsem se a pobavila stejně dobře jako bych ho slyšela naživo. Krásné příběhy a bezvadnej humor. Zažít aspoň polovinu toho co on,tak se celý život jen směju.

koubin007
07.11.2010

Málo kdy mě kniha pohladí tak jako teď.
Nepředpokládám, že by ještě dnes v České kotlině byl někdo, kdo tohoto pána nezná, z televize, filmu či divadla.
Byl jsem nedávno v Plzni v Měšťanské Besedě na jeho vystoupení, kde jsem si o přestávce zakoupil tuto knihu - a nechal si ji od něj podepsat, musím dodat. Ačkoliv jsem se po celou dobu jeho představení "chlámal" smíchy a to doslova, tak jsem po pravdě řečeno, nečekal, že by jeho humor v psané formě mohl mít veliké grády. Vždyť právě Donutilův smysl pro vyprávění, imitaci a intonaci hlasu je tak jedinečný, že nepochybuji o tom, že ať by vyprávěl o nákupu v masně a nebo o návštěvě zubaře, lidé by se nebavili. Když jsem začal číst první řádky této knihy, objevil se mi na tváři úsměv. V tu chvíli můj vnitřní hlas překonvertoval text knihy do Donutilova hlasu a já jsem už nečetl knihu, nýbrž poslouchal poutavé vyprávění. Je to tak, ale opravdu jsem přestal číst a jen se nechal unášet příjemným vyprávěním tohoto mistra. Občas jsem zastavil a nekteré věty si přečetl nahlas, ale to nebylo ono. Proto nezbývalo než se ponořit opět do příběhu a knihu dočíst během jediného víkendu. Kniha je navíc doplněna velmi výmluvnými fotkami všech hlavních protagonistů a tak se mi nezřídka stávalo, že jsem se dvě minuty díval na jednu z nich a v duchu si říkal: " ...ještě že už se takovýhle strašný máničky nenosí".
Každopádně mottem této knihy je nenásilnou formou pobavit, polechat a vyloudit úsměv na tváři a to bude také důvod si ji po čase přečíst znovu.