Poprvé tátou - Průvodce pro novopečené tatínky

Poprvé tátou - Průvodce pro novopečené tatínky https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354084/bmid_poprve-tatou-pruvodce-pro-novopecen-X6e-354084.jpg 4 16 4

Když se muž má stát otcem, nebo už jím dokonce čerstvě je, začnou se mu v hlavě rojit otázky. Některé zvláštní, celkem bezvýznamné, další veselé, jiné vážnější. Ale všechny jsou důležité: • Od kdy můžeme znát pohlaví dítěte? • Když nejsem přítomen u porodu, jsem hned špatný táta? • Jak dítěti připravím mléko? • Můžu také mít baby-blues? • Jsem unavený z práce, v noci vstávám a starám se o dítě, další den je to ještě horší. Jak se zařídit, aby to bylo lepší? • Všechno se točí jenom kolem dítěte… Jak to udělat, abychom zase žili také jako pár? Tento malý průvodce vám bez skrupulí odpoví na ty nejčastější a nejpalčivější otázky. Pokládají je sami tatínkové; v odpovědích naleznete tipy nejen odborníků (porodníků, pediatrů, psychologů, praktických lékařů), ale i o něco zkušenějších otců, než jste momentálně vy… S touto knížkou budete moci proplout tím velkým dobrodružstvím, jakým je narození dítěte, jistě, bezpečně a s nadhledem.... celý text

Přidat komentář

Dejf_ano
22.01.2024 5 z 5

Kniha obsahuje řadu zajímavých a jednoduchých tipů jak lépe zvládat nové náročné období v životě budoucího rodiče.

Hathor89
17.01.2023 5 z 5

Stručné. Vtipné. Žádný striktní návod. Knihu jsem darovala manželovi, ale čtu rychle, takže jsem si ji přečetla také po Poprvé mámou. Jen škoda tištěných chyb, knize by prospěla důkladnější korektura.


madem
10.09.2022 4 z 5

Hodně dobrá knížka, nejen pro táty.Daly bych i pět hvězdiček - okolo porodu a šestinedělí je toho opravdu hodně a přitom vtipnou formou. Jediné co mě dostalo, byla stránka, kdy muži říkají, co dali ženám za porod: samý diamant, Cartier. Co to je? Já chci taky.

DDanča
24.04.2020 5 z 5

Protože čekáme první dítě, říkala jsem si, že to bude chtít nějakou knihu. Pro sebe jsem koupila Poprvé mámou. A abych v tom nebyla sama, tak jsem vzala tuto pro muže. Jelikož čtu rychle, stihla jsem si přečíst i tu jeho :) Shodli jsme se, že je plná rad ale v podání, které vydrží i on. Žádné zdlouhavé texty, plné toho, co musíte/nesmíte dělat. Pouze otázky a rady, doplněné zkušenosti.

Štítky knihy

otcovství

Autoři knihy