Pomsta

Pomsta https://www.databazeknih.cz/img/books/84_/84982/pomsta-84982.jpg 4 34 8

Beletristická prvotina celosvětově známé hudební a filmové celebrity, manželky ještě proslulejšího Ozzyho Osbourna, někdejšího zpěváka skupiny Black Sabbath. Dravým, bezohledně přímočarým, rockově tvrdým stylem popisuje dramatický příběh matky a jejích dvou dcer, ambiciózních žen, které spojuje a současně rozděluje touha po slávě a úspěchu. Prostřednictvím až filmově působících nekompromisních scén plných sexu, vášně, zloby, lásky a napětí přibližuje jejich boj o místo na slunci. Kniha nedává čtenáři vydechnout, dějem plným zvratů ho provází krajinou pozlátka, bohatství a zášti, úspěchů a pádů. Roztáčí nekonečný vír vítězství i pokoření, triumfů a zklamání, která nevyhnutelně končí touhou po pomstě. ... celý text

Literatura světová
Vydáno: , Jota
Originální název:

Revenge , 2009


více info...

Přidat komentář

Dean Winchester
04.02.2024 2 z 5

Příběh celkem předvídatelný. Samá nevěra, zrada a pomsta. Za celou knihu mi ani jedna postava nepřirostla k srdci. Postavy nebyly moc prokreslené, vývoj taky nijak zvláštní neměly. Erotických částí jsem upřímně čekala víc. Průměrná kniha, ke které se už vracet nepotřebuji.

Radimka
16.08.2023 3 z 5

Myslela jsem si, že to bude podle anotace trochu drsnější, ale bylo to spíš lehce červený. Prostředí šoubyznysu, docela dobře se to četlo, taková oddychovka.


kleozpatra
16.04.2021 4 z 5

Sharon Osbourne by se mohla směle podívat do tváře Jackie Collins, Pomsta je čtivá a pěkně našláplá. Však taky Sharon má dvě dcery a v tom, o čem píše, se vyzná jak málokdo. Není to literatura na Nobelovku, ale grády to mělo a četlo se to samo.

Opatov
31.01.2021 4 z 5

Po knize Ozzy jsem si neodpustila prvotinu jeho manželky. A byla jsem příjemně překvapena. Obsah se dal čekat .. bohatství, popularita, vulgarismy, návykové látky.... Ale měla jsem přečteno velmi rychle. Rozhodně se mi líbilo.

marta310
23.06.2017 5 z 5

Čtivý a "šťavnatý" příběh, nemohla jsem se odtrhnout. Paní Osbourne je skrytý talent. :-)

Merlinit
13.12.2014 2 z 5

Příběh předvídatelný, ale nakonec proč ne a připouštím, že se kniha rychle a snadno čte. Tím ovšem končí výčet kladů. Mizerný jazyk (netuším nakolik se na knize podepsal překlad a kolik je nutno přičíst autorce) a už vůbec mi nejde na rozum, proč tolik prvoplánově vulgárních výrazů. Ačkoli vezmeme-li v úvahu, že se drtivá většina postav chová jako arogantní sebestřední pubescenti, asi by mne výrazové prostředky neměly překvapit.

Aracely
18.09.2014

Přidávám komentář ke knize,ale já nejsem rozhodnutá kolik * za knihu dát. Nebyl to zrovna můj šálek čaje tato kniha, přestože se četla kupodivu na počet stran opravdu dobře. Vtáhne člověka do děje a je plná zvratů. Příběh začína mladičkou Margaret, matkou 2 dcer. Někdy opravdu drsné, kruté a smutné. Tentokrát mi hl.hrdinové sympatičtí teda nebyli.
Hodně věcí podělali a bohužel to pak ovlivnilo životy všech,nee zrovna pěkně ...
Nechci tady nic prozrazovat a tím naštvat čtenáře :-) Jen co se konce týče, mohlo se to trochu rozepsat... Já jako romantická duše zvyklá na happy endy Aspoň v knihách ,bych trochu pozměnila konec jisté osoby,něco mi tam prostě chybělo... Alee, kniha bere dech a stojí za to si ji přečist a pak možná šáhnout po nějaké hezké knize a spravit si náladu :-)

Malinali
28.08.2013 5 z 5

Výborná kniha, velice zajímavý příběh. Peníze, moc, sex, drogy, láska, přátelství, smutek... to vše v jedné knize. Hrozně moc toho zažijete během čtení jedné knihy. Vřele doporučuji.

Autorovy další knížky

Sharon Osbourne
anglická, 1952
2011  81%Pomsta
2005  78%Obyčejní lidé