Polsko

Polsko https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/297119/bmid_polsko-K4b-297119.jpg 5 6 2

Průvodce Polskem z oblíbené ediční řady Společník cestovatele je rozděleno po oblastech a obsahuje: - přes 1000 barevných fotografií a ilustrací - praktické trojrozměrné mapy, které vám usnadní orientaci - průřezy a plány podlaží historických památek a veřejných budov - popisy turistických zajímavostí, historického a kulturního vývoje - tipy na procházky, cesty malebnou krajinou a nejkrásnější tématické výlety - praktické informace o hotelech, restauracích, kavárnách a barech všech cenových kategorií Encyklopedický průvodce, který vám umožní maximálně využít pobyt. Oceníte ho před cestou, během návštěvy i po návratu domů.... celý text

Literatura naučná Cestopisy a místopisy Turistické průvodce
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Eyewitness Travel Guide - Poland , 2001


více info...

Přidat komentář

Nermal
26.06.2022

Není jenom pobřeží Středozemí, když spoustu zajímavých míst mají i naši severní sousedé. Tento průvodce vás nasměruje, na co určitě nemáte zapomenout.

Tomas@S
15.12.2017 5 z 5

Vyborny pruvodce, poslouzil nam skvele na nasi letni dovolene v oblasti Pomoranska. Diky nalezenym informacim se nam napriklad snadno orientovalo ve Stetine. Rovnez vylet do oblasti pisecnych dun se velmi vydaril. Bohuzel jsme uz nestihli vyuzit informace ziskane o Gdansku, to si nechame na priste :-) Obsahuje i peknou kapitolu o historii Polska.