Polské Přímoří - Průvodce na cesty

Polské Přímoří - Průvodce na cesty https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/302815/mid_polske-primori-pruvodce-na-cesty-Itw-302815.jpg 5 8 4

Průvodce Polským přímořím podrobně a přehledně informuje o nejvýznamnějších cílech na pobřeží Baltského moře a láká na krásné pláže, lázeňská letoviska, historická města či folklorní centra. Nechybí ani množství praktických rad a užitečných kontaktů.

Přidat komentář

Briv
17.02.2024 5 z 5

Pokud se chystáte objevovat krásy polského Pobaltí, tak to pro vás bude skvělý průvodce. Obsahuje hodně zajímavostí i tipů. Dost jsme se jím inspirovali a jak zde už bylo zmíněno, tak dokonce natolik, že chceme v budoucnu objevit i další zajímavá místa. Určitě doporučujeme.

mataaskorice
10.07.2023 5 z 5

Prima průvodce, který nám letos posloužil jako odrazový můstek při plánování cesty do polského Pobaltí. Využili jsme obecné informace, inspirovali se fotkami, načetli si historické souvislosti a jiné zajímavosti o daném místě. Na detailnější informace už jsme využívali internet. Ucelený přehled o zajímavostech severního Polska.


čika
10.08.2019 5 z 5

Dakujeme za tuto publikaciu - kupenu pri planovani cesty do Polska k moru a velmi inspirativnu, dokonca tak, ze sa musime vratit a pozriet miesta, ktore sme nestihli. Je vidno, ze ju pisal clovek so vztahom k Polsku a so skusenosti s cestovanim. Este raz vdaka.

Marika Vanova
10.07.2017 5 z 5

Mnoho užitečných informací i zajímavostí. Průvodce byl obohacením na naší cestě po Polsku. Doporučuji.

Štítky knihy

Polsko Baltské moře turistické průvodce

Autoři knihy

Pavel Trojan
česká, 1979

Kniha Polské Přímoří - Průvodce na cesty je v

Právě čtených2x
Přečtených12x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce9x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x