Polojasno

Polojasno https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/54414/mid_polojasno-7mE-54414.jpg 4 25 3

Historie zasedání parlamentní komise vyšetřující příčiny a pozadí 17. listopadu 1989, zachycená v deníku studenta Bartušky, někdejšího člena Parlamentní komise pro vyšetření událostí 17. listopadu. Nemožnost dopátrat se pravdy je důkazem hluboké a trvalé pravdivosti autorových závěrů.

Přidat komentář

sirina3
15.12.2021

Vlastně aniž bych věděla o této knize tak jak šel čas udělala jsem si svůj názor na to kdo udělal sametovou revoluci .Ty komunisti kteří mysleli jen na sebe a brali jen pro sebe.Dříve kdo chtěl žrát nesměl mlaskat no a oni chtěli mlaskat ale nemohli tak zblbly naivní studenty a postupně většinu národa aby mohli mlaskat beztrestně

engelbert
17.10.2019 4 z 5

Vlastně jsem měl v plánu si tuto knihu přečíst už tehdy, když student Bartuška, člen a hybatel ostře sledované komise, mluvil o plánu vydat svůj deník z této doby. Spousta se mi toho vrátila ve vzpomínkách zpět. Jasně patrné je, že nic nešlo samo, jak se nám snažil namluvit jeden profesor, co byl taky nějaký čas prezidentem. Ale nakonec stejně vím, že nic nevím.


Nibiru
07.06.2013 5 z 5

Pravda o "sametové revoluci" , povinně by si ji měli přečíst všichni naivní konzumenti "demokracie po česku" a hlavně dnešní mládež, které je demagogicky zamlžována pravda.