Pohádky zpod Vidoule

Pohádky zpod Vidoule https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/250474/bmid_pohadky-zpod-vidoule-1oF-250474.jpg 5 5 5

Pohádky zpod Vidoule jsou souborem deseti originálních českých pohádek, ve kterých hlavní hrdinové bojují proti nepřízni osudu chytrostí, laskavostí a humorem. Napravují své omyly a staví se čelem ke zlu a nespravedlnosti. Pohádky jsou určeny pro celou rodinu, od čtyřletého kloučka či holčičku po devadesátiletou babičku s dědečkem. Autor Petr Březina spojil tradiční pohádková poselství o dobru a naději a přidal do nich humor a životní nadsázku. Celostránkové barevné ilustrace známého ilustrátora Petra Herolda vtáhnou čtenáře ještě více do děje. Díky nim spatří na vlastní oči čerta Kozijáše, vílu Mochomůrku, mlynáře Matěje a další pohádkové postavy zpod Vidoule. Více o knížce na jejím webu www.pohadkyzpodvidoule.cz... celý text

Přidat komentář

Marekh
05.02.2018 4 z 5

Pohádky se mi celkově líbily. Knihu jsem měl přečtenou zhruba za 1 a půl hodinu. Jedná se o první knihu (debut), kterou autor napsal. Škoda, že kniha neobsahuje více pohádek. Autor mi knihu daroval.

Líbily se mi také ilustrace. Kniha má křídový papír.

Rodaw
26.01.2016 5 z 5

Nádherná knížka :-) Měla jsem ji přečtenou rychle (za hodinku a něco) a díky ní jsem hned dostala dobrou náladu. Miluju takové optimistické knihy :-) Kromě krásných pohádek mě nadchly i obrázky- opravdu klobouk dolů, překrásné :-) Tuto knihu jednou moc ráda budu číst svým dětem :-)