Pohádky na dobrou noc

Pohádky na dobrou noc https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413911/mid_pohadky-na-dobrou-noc-qJZ-413911.jpeg 4 4 4

V příbězích určených pro čtení na dobrou noc se děti setkají nejen s medvídkem Pú, ale i neustále ustrašeným Prasátkem, bláznivým Tygrem, Králíčkem a dalšími kamarády ze Stokorcového lesa.

Pohádky
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Winnie the Pooh 5-minute stories


více info...

Přidat komentář

Delitka
23.08.2020 3 z 5

Tato kniha se nám s dětmi dobře nečetla. Ale je plná krásných obrázků.

Osice
06.12.2019 5 z 5

Přečetly jsme zatím 2x. Při čtení se dcera doptávala na všechno možné. Probraly jsme třeba, proč se Prasátko bálo při přespávání v Púově domečku, jak na nás může působit kombinace tmy a cizího prostoru a že doma se cítíme nejvíc v bezpečí… A udivilo ji, že je domeček sovy hodně malý. Myslela si, že se do něj nevejde. Tak jsem jí vysvětlila, že za to může perspektiva:-)

Mně se nejvíc líbil příběh „Jak se Klokánek poučil“.
„Víš, mami, předtím jsem přemýšlel, jaké by to bylo, kdybych bydlel sám. Ale zdá se, že to není žádná legrace. Tygr musí utírat prach, Prasátko musí věšet prádlo a Pú musí přerovnávat džbánky s medem. Nikdo z nich nemá čas na hraní.“ (s. 38)
Při čtení jsem si říkala, že by bylo fajn, kdybych taky někdy dokázala dát přednost povinnostem před hraním s dětmi:-) A kdyby Klokanice s Klokánkem ostatním pomohli, tak by to bylo rychleji hotové a mohli by všichni vyrazit na procházku společně…

Velmi kladně hodnotím, že je na obrázcích nade dveřmi Púova domečku nápis PAN SANDERS. Toto příjmení dal skutečně Medvídkovi Púovi A. A. Milne.


Ishir
20.06.2019 5 z 5

Medvídek Pú to je prostě skvělá klasika

Kopretina
28.11.2018 4 z 5

Pro šestiletou dcerku ideální, pro mě naivní.

Autorovy další knížky

2012  77%Beky a velká ostružinová bitva
2005  85%Pohádky na dobrou noc

Kniha Pohádky na dobrou noc je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x