Pohádkový adventní kalendář

Pohádkový adventní kalendář https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506829/pohadkovy-adventni-kalendarX43LtQ-yo4-.jpg 4 7 2

Dvacet čtyři prosincových večerů do Vánoc, dvacet čtyři klasických pohádek před usnutím, které si užije celá rodina. Těší se na vás mnoho pohádkových postav, princezen i zvířátek. Uhádnete, kde se schovává Karkulka s vlkem, kde Sněhurka s trpaslíky, Koblížek nebo Tři prasátka? Nechte se okouzlit příběhy, které si zamilovaly celé generace dětí! A až si všechny pohádky přečtete, můžete si ze sešitků podle návodu na deskách vytvořit vlastní pohádkovou knížku.... celý text

Přidat komentář

Magdalena_j
03.12.2023 1 z 5

Čekali jsme úžasný adventní kalendář pro knihomoly. Syn (3,5 r) miluje knížky a čtení. Čteme mu klidně několik knížek denně a často upřednostní knížku před hračkou. Takže jsem čekala totální nadšení.
No, zklamaní jsme asi úplně všichni. Knížky jsou komplet bez ilustrací. Pouze jeden obrázek na začátku a jeden na konci knížky. Pohádky jsou úplně klasické - Ali Baba a 40 loupežníků, Aladin. Sekají se tam hlavy, lidé se polévají vařícím olejem.
Očekávání byly nové pohádky popřípadě pohádky pro děti od 3 let (kniha má doporučení od 3 let) a k nim ilustrace, protože krom toho, že dítě nemá co samo prohlížet, jsou texty i poměrně složité.
Hvězdičku nechávám za nápad a hezké zpracování obalu.
Za ty peníze ale nedoporučuji. Možná nějakým starším dětem 7+.

Ruxandra
15.12.2022 4 z 5

Krásný nápad, ilustrace i zpracování, ale osobně bych některé pohádky vynechala, číst tříletému dítěti o stínání hlav asi není úplně ono, ale chápu, že jsou to staré tradiční pohádky. U pár pohádek se mi také zdálo, že mají příliš rychlý konec, ale to je asi dáno rozsahem knížečky, jsou to takové "jednohubky". K některým se rádi vrátíme, jiné pro příště raději vynecháme, než bude dítko starší :)


Autorovy knížky

2022  83%Pohádkový adventní kalendář

Kniha Pohádkový adventní kalendář je v

Přečtených7x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce3x
dalších seznamech1x