Pod pokličkou 4

Pod pokličkou 4 https://www.databazeknih.cz/img/books/86_/86094/pod-poklickou-86094.jpg 4 7 2

Pod pokličkou série

< 4. díl

Aby tělo netrpělo. Je pravda, že nošení brambor v kapse léčí ischias? Že čekanka přináší štěstí v lásce? Nebo že tím skutečným elixírem mládí je obyčejná červená řepa? I na to vám přináší odpověď čtvrtý díl knižní řady Pod pokličkou - tentokrát s podtitulem Aby tělo netrpělo. Kniha si všímá potravin, které našemu organismu prostě svědčí. Mnohé z nich jsou běžnou součástí našeho každodenního jídelníčku a jejich léčivé účinky si možná ani neuvědomujeme, jiné mohou zase působit exoticky a nabízejí inspiraci pro to, jak si jídelníček zajímavě, nevšedně a ještě k tomu zdravě obohatit. To vše autorky servírují a la motto: Co je zdravé, může být skutečně i dobré!... celý text

Přidat komentář

JancaMia
20.12.2023 5 z 5

Poslední díl mi chyběl do sbírky, konečně se mi ho podařilo po x letech sehnat v antikvariátu za rozumnou cenu. V tomto díle se dozvíme mnoho zajímavého o méně známých potravinách (resp. v českém rybníčku ne tolik běžném) , z pohledu dietologa, babky kořenářky .

knih.sasa
24.11.2018 4 z 5

Dobře napsané, poučné. Mám tuto serii knih ráda. Často i překvapivé info o potravinách známých i neznámých. Bohužel už většina dílu nesehnatelná, takže jen z knihovny.


Kniha Pod pokličkou 4 je v

Přečtených7x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce9x
Chci si koupit1x