Po stopách vlka

Po stopách vlka https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529895/bmid_po-stopach-vlka-659f18079a518.jpg 4 22 6

Lena utíká před strachem, temnou minulostí a mužem, který ji děsí. Chce se nadechnout a začít žít podle svých snů. Ale to, co chceme, a to, co od života dostaneme, jsou dvě rozdílné věci Stejně tak Max nevěří, že si zaslouží lásku, štěstí a spokojenou budoucnost ve smečce, dokud nepotká Lenu! Dvě utrápené duše, se kterými se život nemazlil, totiž dokáží nemožné! Utíkali jste někdy před strachem? Já ano. Neměla jsem na výběr, tedy aspoň jsem si to myslela. Tajně jsem zmizela do nového města, kde si splním svůj sen. Cítila jsem se volná, ale ne úplně. Pořád mě pronásledoval stín minulosti. Nevěřila jsem, že to jednou bude jiné. Když jsem ho uviděla poprvé, něco se ve mně zlomilo. Svět okolo obnovil své barvy a mně došlo, že už nikdy nebudu stejná. Vůbec jsem si nemyslel, že by štěstí bylo i pro někoho, jako jsem já. V minulosti jsem selhal a neochránil to, co mi bylo drahé. Nesmělo se to už nikdy opakovat. Proto jsem se choval tak, jak si přáli. Poslouchal jsem příkazy a doufal, že se jednoho dne něco změní. Nenapadlo mě, že jakmile poznám záhadnou malou zrzku, změní se všechno. První díl šestidílné série o tom, jak moc minulost ovlivňuje budoucnost, a ne všechno je na první pohled tak, jak se zdá.... celý text

Přidat komentář

Kudík
16.03.2024 4 z 5

Předností je vícero.... např. parádní obálka, poutavý příběh plný zajímavých postav z řad vlkodlaků, upírů, démonů, ďáblů a lidí. V podstatě se jedná o dějově celkem nadupanou kratší jednohubku z nové 6ti dílné série.
Trošku mi vadil styl autorčina psaní, a to že kniha působí jako od náctileté, ale po zjištění, že tomu tak není a psala to náročně zaměstnaná žena, v tom nalézám i dobovou nadsázku, a o to více se těším na pokračování.

SPOILER spojený s domněnkami:
Myslím si, že již nyní po příběhu (Je)Leny Collins a Maxe Blacka, mají nakročeno ke "štěňatům", protože kdyby nechali Matta mluvit, tak vědí. :) Dále se mi rýsují ostatní páry, a to v podání Damian/Jess, Kevin/Camilla a Lucius/Tally. V rámci ostatních dílů se jistě objeví další postavy, anebo dostane prostor Matt s Dr. :) Kdo ví, ale já si to ujít nenechám. 3,5*

IroKlára
12.02.2024 3 z 5

Příběh bomba, nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Jen mi vadil styl psaní, chvilkami mi připadalo, že je to pro náctileté a najednou to bylo až vulgární... Ale už se těším jak to bude dál.


Kukicka
27.01.2024 3 z 5

Příběh i celá kniha má velký potenciál. Miluji téma vlkodlak, upír, dénoni. Další příběh bych si určitě přečetla i když styl psaní ještě není úplně vypsaný. Některé dialogy jsou ještě takové nějáké. Není to psáno ještě s takovou lehkostí. Je to ale pěkná jednohubka a po přečtení budete chtít vědět, jaký bude příběh dalších hrdinů.

evineckY
22.01.2024 5 z 5

Jo, jo, tak to je ono !
Moc se těším na pokračování a další kámoše
– Damian je démon
– Kevin je upír
– Lucius je ďábel a syn Lucifera

Ani jeden z nás netušil, co bude dál.
Vůbec jsme nečekali, jak s námi osud ještě zatočí
Každý konec je začátek něčeho nového

Matri
19.01.2024 4 z 5

Knihu môžem zhodnotiť ako veľmi čtivú jednohubku, ktorá spája žhavú romantiku s kúskom fantasy sveta.
Séria by mala mať 6 dielov. V prvej časti sú ústrednými postavami vlkodlak Max a ryšavá kráska Lena. Obaja majú zložitú minulosť, ktorá ich silno ovplyvňuje. Neustále sa potýkajú s démonmi svojej minulosti, ktorí ich prenasledujú aj do súčasnosti. Mnoho sa odkrylo a mnohé zostáva nedoriešené. Príbeh Maxa a Leny skončil viac-menej uzavrene, ale dá sa predpokladať, že ich osudy sa budú ďalej vyvíjať aj v ďalších pokračovaniach.
Okrem príbehu vlkodlaka Maxa sa dočkáme príbehov jeho najlepších priateľov, a to démona, upíra a Luciferovho syna.
Hoci bol príbeh plný klišé, čítanie som si vcelku užila a pokračovanie si určite prečítam.. Ohodnotila by som slabšími 4 hviezdičkami ;-)

JanaSustr
16.01.2024 5 z 5

Všem kdo miluji žhavé fantasy s vlky , upíry, démony rychle sem. Tohle bylo dokonalý, moc jsem si to užila. Sice jsem to doslova zhltla ale užila si to na max a těším se na další díly!!!

Štítky knihy

vlkodlaci erotika spravedlnost fantasy

Autorovy knížky

Cami Wolf
česká
2024  80%Po stopách vlka

Kniha Po stopách vlka je v

Přečtených23x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce68x
Chystám se číst41x
Chci si koupit12x
dalších seznamech2x