Plus jedna

Plus jedna https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/326985/plus-jedna-7Hj-326985.png 3 8 4

Znáte to – jste singl a dojde Vám pozvánka na svatbu, školení či vernisáž. Když dojdete na místo a vidíte jmenný seznam, kde je: Lenka + David, Simona + Tomáš, Petr + Michaela… a poté je tam Vaše jméno a u toho jen +1. Tato kniha je pro všechny ty, kteří někdy byli plus jedničkou, či aktuálně Vám k jménu píší stále plus jedna, ale do budoucna se vidíte jinde, tj. u někoho se jménem. První část knihy popisuje FENOMÉN SINGLES, kdo sem spadá, zdali se jedná o promyšlený a cílený životní styl, či jen o přechodné období. Kniha se věnuje problematice jak zvládat tlak, když je Vám okolo třicátého věku života a jste sám. Tlak rodiny (kdy už budou vnoučata), kamarádů a kolegů (všichni jsou spárovaní a Vy?) a velkého tlaku facebooku (který denně chrlí fotky zásnub, svateb, ultrazvuků a miminek). Dočtete se a vyzkoušíte si na sobě cvičení s cílem najít si k sobě vhodného partnera a neskákat od jednoho partnera ke druhému s vírou, tak snad už to nyní vyjde a bude to ta pravá či ten pravý. Závěr knihy je zasvěcen partnerské komunikaci. Mnohdy se nám stává, že se hádáme ne kvůli problému samotnému, ale kvůli tomu. jak nám byl problém sdělen. Často se nám stává ve vztahu, že nechápeme myšlenkový pochod toho druhého, proč dělá, říká a chová se tak, jak se chová, “mohu za to já”? Některé věci se prostě dějí, máme to v sobě zakódované, ale pokud o tom nevíme, že druhé pohlaví se chová a jedná tak, jak jedná, můžeme situaci pochopit tak, že za to můžu já. Nejčastější nedorozumění si na příbězích ze života rozebereme, vysvětlíme, proč to tak je. A pokud jste už slyšeli větu „náš vztah skončil protože“… „už jsme si nerozuměli…, neměl na mě čas…, podváděl mě… apod.“, je to především proto, že jste k sobě mluvili jinými jazyky a nechápali jste, co ten druhý říká. Proto se zde dočtete i o partnerských jazycích.... celý text

Přidat komentář

Haniii12
08.07.2018 2 z 5

Kniha mě svým tématem velmi zaujala, ale bohužel musím uznat, že lituji koupi.

Capkomi
29.05.2018 2 z 5

Bohužel takhle kniha mi nedala nějaké informace, které bych nevěděla, nijak mě neobohatila. Místy mi přišlo jako bych četla ,,Bravíčko,,. Plus bych dala za zpracování knihy - příběhy ze života, praktická cvičení.


nikiem
08.01.2018 3 z 5

Jelikož miluji esoterické - duchovní knihy a plně v to věřím, tak mě kniha až tak moc nenadchla. Některé věci jsou známé, jiné pro mě byly opravdovou novinkou. Knihu jsem zhltla za několik hodin, protože je krásně napsaná. Čte se vlastně sama. Jak píše sama autorka - každý jsme nějaký - já s ní tedy v něčem nesouhlasila, v něčem souhlasila. Čili si mě něčím získala a něčím jsem prostě věrná esoterice, ale za jednoduché a smysluplné poznatky dávám 3*.

IvusP
22.12.2017 5 z 5

Opravdu skvělá knížka! Nejlepší a zároveň nejužitečnější "vztahová" knížka, kterou jsem četla. Napsaná příběhy ze života, ve kterých se všichni důvěrně poznáme. Mimo jiné krásně a prakticky ukazuje, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Určitě se k ní budu ráda vracet. Veliké doporučení!

Autorovy další knížky

Zuzana Filipová
česká, 1987
2016  53%Plus jedna
2012  0%Rizika nanomateriálů