Placentový rituál

Placentový rituál https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/435354/placentovy-ritualorIbjs-TpN-.jpg 4 1 2

V této knize se dočtete o pravém významu naší placenty, o důležitosti jejího vědomého uctění, ale i o naléhavosti opětovného propojení s ní. Do rukou se vám dostane přímo zázračný transformační nástroj – Placentový rituál.

Přidat komentář

Varvara
17.12.2020 4 z 5

Obohacující kniha. Když jsem prvně narazila na placentový rituál, přešla jsem ho v domnění, že je to záležitost čerstvých matek a novorozeňat. Ale pak jsem se k tématu vrátila a zjistila, že tenhle rituál může být (aspoň podle autorky) přínosný v jakémkoliv věku. Zkušenost zatím nemám, tak nemůžu sama posoudit. V knize je popsaný návrh takového rituálu jak pro děti, tak pro dospělé. První část knihy je takovou ódou na placentu, která mi přišla až příliš růžová (a ve stylu "kdo byl jako dítě předčasně odpojen od své placenty, nemůže plnohodnotně žít a placentový rituál tohle všechno - zkráceně ne-dostatečné uzemnění - vyřeší") a celkem na jedno brdo. Zajímavé byly úvodníky žen z oblasti většinou přirozených porodů. Ve třetí části knihy jsou příběhy. Některé z nich jsou i na blogu autorky. Uvítala bych víc příběhů dospělých, kteří prošli placentovým rituálem. Z hlediska formy je kniha moc pěkná, hezky graficky zpracovaná a s působivými ilustracemi.

Kloky
18.03.2020

Na mě to bylo moc. Velké části knihy jsem přeskakovala. Nejlepší část knihy pro mě byla o porodech, to mi přišlo zajímavé.


Autorovy další knížky

2013  100%Andělské modlitby léčí...
2011  100%Andělské modlitby
  0%Andělské karty světla a naděje
2019  80%Placentový rituál