Písmo slavných osobností

Písmo slavných osobností https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/35077/pismo-slavnych-osobnosti-35077.jpg 4 8 4

Písmo je fascinující. Narychlo naškrábaná poznámka, pečlivě napsaný dopis, podpis pod smlouvou – to, jak jsou napsány, odhaluje mnohem víc než slova sama. Ale jaká vodítka máme v písmu hledat a jak z nich poznáme to, co by pisatel raději skryl? Písmo slavných osobností je sbírka ukázek rukopisů některých z nejvlivnějších a nejproslulejších lidí na světě - od pohlednice psané princeznou Dianou k deníkům Adolfa Hitlera. Zkušená grafoložka Sheila Lowe používá tyto ukázky jako základ pro fascinující psychologické profily jednotlivých osob a zjišťuje, co jejich rukopisy sdělují o jejich osobnosti, vztazích a pohnutkách. Tato kniha je však víc než jen sbírkou rukopisů. Je unikátní tím, že vám ukáže, jaké znaky hledat ve vašem vlastním písmu a písmu všech přátel a rodiny. To z ní dělá ideální příručku jak pro ty, kdo by chtěli prohloubit své znalosti grafologie, tak pro ty, kdo se zajímají o životy, lásky a povahy slavných osobností. ... celý text

Přidat komentář

milamarus
28.02.2023 5 z 5

Objeveno pod štítkem grafologie. // Patnáct žen, šedesát mužů. Každý má spravedlivě svou dvoustranu, svoji portrétní fotografii. Vlevo je výklad zahrnující krátkou charakteristiku dané osobnosti, její vztahy k ostatním lidem, odstaveček o intelektuálních schopnostech, o tom, co je motivalo, kolik energie měli. Vpravo pak vybraná písemnost a její překlad do českého jazyka. // Pěkně udělané. Srozumitelné. Zajímavé. Dávám plný počet hvězd.
------------------------------
CITÁT:
Stejně jako se v průběhu času může změnit osobnost člověka, může se změnit i jeho rukopis.

Jessica007
21.11.2019 5 z 5

Velmi pěkná a zajímavá kniha o grafologii, slavné osobnosti a jejich rukopisy, kniha je i hezky graficky upravená.


petrakočárová
16.10.2019 4 z 5

Opravdu zajímavá kniha.

gacie
27.01.2018 4 z 5

Seznámíte se se spoustu rukopisů slavných osobností především z Ameriky a Velké Británie. Dozvíte se spoustu zajímavých informací o nich a také se přiučíte něco o grafologii.

Štítky knihy

grafologie písmo, dějiny psaní medailony osobností

Autorovy knížky

2009  85%Písmo slavných osobností