Pihovaté pralinky

Pihovaté pralinky https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478359/mid_pihovate-pralinky-S9p-478359.png 4 5 1

Pihovaté pralinky jsou krátké povídky pro pohlazení duše. Zavedou vás do fantazie a možná i poodkryjí tajná zákoutí vašeho nitra. Plné emocí vám budou vyprávět o naději, lásce, hledání, touze i pomíjivosti. Délku mají tak akorát ke kávě, místo zákusku. Ochutnáte? Čeká na vás 38 povídek.

Přidat komentář

Lily101
10.04.2022 3 z 5

Krátké povídky; pár na mě silně zapůsobilo, pár mě jich vyděsilo a pár mě vůbec neokouzlil. Toto je však subjektivní a nemůže být součástí hodnocení.

Na útlou knížku je tam vcelku dost chyb (občas nezarovnaný odstavec textu, což dost-i vzhledem k velikosti textu-vyčnívá a gramatické chyby), avšak to se stává a mám pro to pochopení.

Obálka knihy je úžasná a námět skvělý. Toto však také nemůže být předmětem hodnocení.

Rozhodla jsem se udělit knize tři hvězdičky. Trochu jsem se do čtení většiny povídek musela nutit(toto nemohu v rámci hodnocení zohlednit, neb je to subjektivní), vedlejší motivy se často opakovaly (asi kvůli autentičnosti, viz trhání borůvek), ale celkový nápad dobrý a autorce se vydáním knihy jistě splnil sen.

Dvě hvězdičky za snahu (obligatorní u všech mnou hodnocených knih) a třetí za to, co se těžko popisuje (Atmosféru? Milé pasáže knihy, které pohladí a zahřejí na duši? …).

Štítky knihy

povídky láska pro ženy ze života

Autorovy knížky

2021  72%Pihovaté pralinky

Kniha Pihovaté pralinky je v

Právě čtených1x
Přečtených5x
Chystám se číst2x