Pětiminutový deník vděčnosti

Pětiminutový deník vděčnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473938/bmid_petiminutovy-denik-vdecnosti-FRe-473938.jpg 4 7 5

pro více radosti, stěstí a optimismu Někdy stačí 5 minut, abychom se na svůj život podívali úplně jinak. Díky tomu, že je budete věnovat vyplnění tohoto deníku, vnesete do svého života optimismus, vděčnost, duševní klid a štěstí. Pomůže vám to začít si všímat malých i velkých radostí v životě, které byste jinak mohli považovat za samozřejmost. Poznáte, jakých malých a velkých darů se vám dostává a mnohem lépe uvidíte svůj život v jeho kráse a bohatosti. Poznáte také lépe sami sebe a to, co vás činí šťastnými a na čem vám skutečně záleží. Bez ohledu na to, jak nabitý máte den, vám krátké deníkové výzvy pomohou začít sklízet plody vděčnosti. Tento deník se stane vaším nejlepším přítelem na týdny, měsíce a klidně i na celý život.... celý text

Přidat komentář

FoxFox
17.01.2022

Pokud vás toto téma zajímá, určitě doporučuji si deník pořídit. Najít si každý den pět minut pro sebe a zamyslet se nad svým dnem může mít opravdu pozitivní vliv na váš život. :)

janyska13
03.09.2021 3 z 5

Už pár dní/týdnů používám tento deník. Nevzpomenu si tedy každý den, na to jsem strašně neorganizovaná, ale občas si sem tam něco zapíši. Každý den má různé otázky a podle toho si zaznamenáváte. Občas si otázku lehce poupravím. Nejsem moc diářová, většinu musím mít napsanou v kalendáři v mobilu, jinak na vše zapomenu, což asi je můj největší kámen úrazu. Ale i tak jsem si uvědomila několik věcí, za které jsem za poslední rok/rok a půl hodně vděčná. A že to bylo sakra náročný období.
Každopádně si myslím, že je tohle super nápad na dárek pro kamarádku, maminku nebo ségru.


Jajiinka
11.07.2021 5 z 5

Tuto knihu si píšeme každý sám – deník vděčnosti.
Kniha pro více radosti, štěstí a optimismu. Máte pět minut? Pokud ne, rozhodně si je udělejte! Stačí 5 minut denně s tímto deníkem vděčnosti a propiskou v ruce a začnete si vážit jakýchkoliv maličkostí co Vám v životě dělají radost. Ony ty maličkosti jsou většinou brány jak něco samozřejmého, ale není to tak. Pokud budete deník vyplňovat poctivě, ucelí se váš pohled na vás samotné. Na život, který každý den žijete, ale občas se stává, že se v něm nevyznáte. Poznáte tak sami sebe, co vás těší, a naopak co vás tíží.

Deník není jako povinnost, je to radost. Není datovaný, takže si ho můžete vzít do ruky jednou za týden, jednou za měsíc nebo jen při těžkých chvílích, kdy se potřebujete soustředit na něco dobrého ve vašem životě a tento deník vás k tomu dovede. Je skvělí nejen na psaní, ale i na čtení a vyvolaní si dobrých pocitů. Navíc je to krásná vzpomínka pro vaše děti a jejich děti. Skrz tento deník, se o vás mnohé dozvědí. A hlavně jim i sobě předáte odkaz, že naděje umírá poslední!

Deník je plný citátů a na každém listu jsou otázky na které máte odpovídat.

Citát:
„Občas je dobré se při našem hledání štěstí na chvíli zastavit a prostě jen šťastní být.“

Ukázka otázek:
Osoba, jejíž přítomnost je mi velmi příjemná
Jeden důvod, proč se ve svém těle cítím dobře
Něco, co zafungovalo mnohem lépe, než jsem čekala
Někdo, komu chci určitě poděkovat
Největší výhoda toho, že můžu žít právě teď
Schopnost, kterou naštěstí mám
Něco, co se dnes dařilo

Medvědářka
30.06.2021 5 z 5

Pohlazení, pozvbuzení na každé stránce.
Tohle je kouzelná kniha, která vám ukáže tu krásnou tvář světa a vy si uvědomíte, že každá maličkost ve vašem životě má smysl a naděje umírá poslední. Uklidní vás už jen její listování a pročítání citátů, které najdete na každé stránce.

Danago
29.06.2021 5 z 5

Velice zajímavý deník k zastavení se a zamyšlení. Stránky nejsou datovány, takže nejste ničím vázáni ani nuceni vyplňovat stránky každý den, což oceňuji. Vyplňování tohoto deníku pomůže člověku najít duševní klid,radost i optimismus. Začnete si všímat i malých radostí v životě a mnohé si uvědomíte. Knížka může být krásným dárkem, který nejen udělá radost, ale dokáže mnohým lidem zlepšit pohled na jejich život.

Autorovy knížky

2021  89%Pětiminutový deník vděčnosti

Kniha Pětiminutový deník vděčnosti je v

Právě čtených2x
Přečtených8x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce8x
Chystám se číst21x
Chci si koupit9x