Pěstování ve skleníku

Pěstování ve skleníku https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/310029/bmid_pestovani-ve-skleniku-yik-310029.jpg 5 2 2

Podrobná příručka pěstování ve skleníku obsahuje vše od stavby skleníku a vytvoření vhodného prostředí až po jeho údržbu. Uvádí podrobné informace o tom, jak rostliny množit a sázet, jak pěstovat zeleninu, bylinky i ovoce, aby byla s minimální péčí úroda co největší. Samostatné kapitoly se věnují pěstování ozdobných rostlin, orchidejí, bromélií, kaktusů a sukulentů a nechybí ani pěstování bez půdy.... celý text

Přidat komentář

HelaF
18.10.2022 5 z 5

Naprosto nejlepší kniha v češtině pro majitele skleníků, kteří mají snahu pěstovat v něm hlavně zeleninu od sadby po dospělou rostlinu. Popsané tam je i pěstování okrasných rostlin a zimovaní. Bohužel se tato kniha nedá sehnat. V bazarech je po ní mnohem větší poptávka než kolik se jich dostane do nabídky. Dík knihovnám které ji mají ve fondu. Snad bude někdy dotisk, určitě je to příručka pro pravidelné letité listování.

slaska77
21.08.2021 5 z 5

Nejlepší hobikovská příručka pro všechny, kteří se chtějí pěstování věnovat. Rady ocení jak začátečníci, tak pokročilí, jen škoda, že se dnes nedá již kniha koupit, protože bych se k ní ráda vrátila, tak ji jen musím vrátit do knihovny. Snad se někde objeví.