Peníze, nebo život?

Peníze, nebo život? https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/143820/bmid_penize-nebo-zivot-Wwd-143820.png 4 47 6

Osm z deseti lidí se věnuje práci, do které se nechali zatlačit nejprve společností a následně svým životopisem. Svůj potenciál využívají v průměru na 5-15%. Peníze, nebo život? je kniha o tom, jak se vymanit z pasti krysího závodu a živit se tím, co člověk miluje. Narazíte v ní na nespočet příběhů, metafor, skazek a též příkladů skutečných lidí, kteří se dokáží obstojně život děláním toho, v čem jsou nejlepší a co je opravdu baví.... celý text

Přidat komentář

Layyen
23.05.2021 5 z 5

Pakliže se nechcete upracovat k smrti, hnnát se za karierním uspěchem, ale naopak žít, dělat co Vás baví a nikam nepospíchat, je to kniha přesně pro Vás, hodně z toho už určitě víte, kniha následně potvrzuje, že má smysl žít teď a né až jednou, nebo čekat na důchod. Knihu jsem dlouho chtěl, ale nebyl jsem rozhodnut si ji koupit, pak jsem ji dostal od manželky, a to mi udělalo fakt radost, nyní je bohužel k sehnání jen e-book. Tištěná verze již jen po bazarech. Určitě doporučuji všem, v nynější uspěchané době to je určitě potřeba.

aharbax
13.03.2020 5 z 5

Příjemné čtení, zajímavé nápady a fakta. Sice nelze brát všechny myšlenky bezhlavě důsledně, ale je v tom kus pravdy a každý si v knize najde něco, co si do života ponechá..


Monan
23.06.2019 5 z 5

Překvapivě obsahově a sdělením obsáhlé, poučné, příjemně čtivé i když bez zásadního členění či kategorií (což mě osobně vyhovuje). TH jsem osobně poznala na VŠ a líbí se mi, že jeho pokora a fajn osobnost je cítit i z knihy. Určitě to bude jedna z knih, kterou budu mít v knihovně a občas se k ní budu vracet a doporučovat známým.

Ajáčtu
06.03.2017

Jako člověk, který na správné cestě je, musím říct, že i mě nutí přemýšlet o věcech, o kterých by mě přemýšlet prostě nenapadlo. Přečtete ji díky lehkému stylu tak rychle, že to rozhodně není ztráta času. Vtipné je, že jsem díky ní napsala seznam asi 10 lidí, kterým ji musím doporučit.

Nokondisi
11.11.2016 5 z 5

Povinná literatura pro všechny. Pan Hajzler má neuvěřitelná nadhled.

orson
15.05.2013 4 z 5

Peníze nebo život! Těžká volba, každý by rád oboje a jen někdo to dokáže :) Původně jsem od knihy čekal americký nadšený motivační styl, ale hluboce jsem se mýlil. Je to spíše hutná sbírka mouder, výzkumů a článků na podporu druhé volby (život) semtam okořeněné osobními zážitky autora. Místy to bylo až trochu nudné/hutné, ale každopádně mě to donutilo nad mnoha věcmi přemýšlet a to je jedině dobře. Každopádně já už několik let nejsem pro tuto knihu tou pravou cílovkou, ale věřím, že pár lidí obrátí na správnou víru a dokáže jim změnit život.

Autorovy další knížky

Tomáš Hajzler
česká, 1971
2021  92%Dobrý život ve stínu konzumní společnosti
2013  87%Peníze, nebo život?
2016  83%Třináct tisíc dní