Péct dokáže každý

Péct dokáže každý https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/451926/bmid_pect-dokaze-kazdy-Hm9-451926.jpg 4 3 2

Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S'more nebo cronut, hybrid croissantu a donutu. Je považován za jednoho z nejlepších světových cukrářů. Vlastní síť cukráren po celém světě. V této kuchařce poprvé uvádí svoje jednoduché, ověřené, základní recepty na koláče, dorty, sušenky, džemy, krémy a další „stavební součástky“ dezertů tak, aby je dokázal upéct doma ve své kuchyni každý. Tyto základní výrobky se mohou kombinovat nejrůznějšími způsoby: například základní těsto na vykládací koláč se může rozválet a vykrájet na sušenky; mohou se z něj upéct košíčky nebo lodičky, které se pak naplní krémem; nebo se může rozdrobit jako posypka na zmrzlinu. Kuchařka, která bude inspirovat stejně začínající i zkušené pekaře k tomu, aby pekli stejně vynalézavě jako sám Dominique.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Esence
Originální název:

Everyone Can Bake , 2020


více info...

Přidat komentář

intueri
14.06.2021 5 z 5

Knihu jsem si zapůjčila a po dva měsíce míchala, koštovala, pekla, testovala a překvapovala sebe i své okolí..
Suma sumárum: domácí mlsné osazenstvo se přimlouvá za plný počet bodů a já chválím autora za kreativitu a inspiraci, srozumitelné popisy technik i práce, praktický přehled možných kombinací a variací základních receptů i laskavé´úvodníky´ke každému tématu.. Dále musím ještě zmínit elegantní design celé knihy a krásný styling fotografií.
Doporučuji začátečníkům i pokročilejším cukrářům - každý si zde přijde v detailu nebo celku na své..:)

Renča44
09.05.2021

Mám ji doma cca týden, zatím listuji, studuji. Plno zajímavých receptů a krásné fotky. Knihu jsem si pořídila abych čerpala inspiraci ke své práci a už se těším až některé recepty vyzkouším :)


Štítky knihy

kuchařky moučníky dezerty

Autorovy knížky

Dominique Ansel
francouzská, 1978
2020  87%Péct dokáže každý