Päť jazykov lásky pre muža

Päť jazykov lásky pre muža https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/341566/bmid_pat-jazykov-lasky-pre-muza-XWD-341566.jpg 4 14 14

V srdci muža sa ukrýva túžba zvládať všetko, čo sa mu zdá dôležité. Je skvelé byť užitočným v práci alebo na ihrisku, ale nič sa nevyrovná tomu, keď vám manželka povie: „Vďaka tebe sa cítim milovaná.“ Ak ste tieto slová od nej ešte nepočuli alebo máte pocit, že nie ste špičkovým hráčom v oblasti vzťahov, je táto kniha určená práve vám. Séria kníh Päť jazykov lásky je bestsellerom, pretože princípy, ktoré obsahuje, sú jednoduché, praktické a efektívne. V tejto knihe autori hovoria priamo k mužom o tom, čo to znamená naučiť sa hovoriť jazykom lásky ich manželiek. Kniha je plná humoru a užitočných ilustrácií, ktoré vám pomôžu zvládnuť umenie milovať.... celý text

Přidat komentář

Zahonek
21.01.2019 4 z 5

Zajímavá kniha pro všechny, komu nejsou lhostejné dobré vztahy v partnerském životě. A nejen v něm. Rady mohou být platné i v rodině, pro fungující kamarádství či vztahy na pracovišti.

New-radus
02.05.2017 3 z 5

Knížka mi určitě dala nahlédnout do světa mužského myšlení. Uvěřitelná je i existence pěti skupin, do nichž se ve vztazích řadíme. Docela dobře jsem i v této mužské verzi dokázala otypovat sebe. Celkový dojem trochu sráží přílišný amerikanismus.


janulka1310
22.08.2016 5 z 5

Knihy od Garyho Chapmana mám velmi ráda, a tahle mi ukázala zase pohled z jiné strany... A taky jsem si zopakovala svoje a manželovy jazyky lásky:)