Partnerské přešlapy - Šílené historky ze života

Partnerské přešlapy - Šílené historky ze života https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478655/bmid_partnerske-preslapy-silene-historky-s9e-478655.jpg 3 12 4

Seznamte se s Jarmilou. Šestadvacetiletou slečnou, která prožívá svůj nejdelší vztah s o rok starším Oskarem. V některých věcech se nechápou a někdy se dost hádají. Oskar rád popolétne do paralelního vesmíru a Jarmila ho tahá zpátky na zem, což způsobuje řadu vtipných situací. Sbírka skutečných příběhů z partnerského života se snaží s velkou nadsázkou ukázat vztah takový, jaký je. Růžové brýle jsou pryč. Je možné, že se při čtení najdete, a dost možná se s postavami ztotožníte. A pokud ne, jste nejspíš čerstvě zamilovaní anebo single.... celý text

Přidat komentář

MajaTxx
10.05.2022 5 z 5

Každý z nás určitě zažil, že se to ve vztahu zrovna nedaří. Oskar s Jarmilou prožívají takových situací požehnaně. Je to skoro jako kdyby se v Oskarovi a Jarmile snoubily různé aspekty částí našich já, které vstupují do vztahů.
Autorka má humor v malíku a touto čerstvou prózou to rozhodně dokazuje. Dokáže vtáhnout do šílených příhod, které její hrdinové zažívají a člověk se neudrží smíchy.
Styl je lehký a nenucený, vynikající oddechovka pro odpoledne, kdy vám někdo v práci zkazí náladu nebo jen tak na lehátko na koupališti. Čte se rychle a s úsměvem. Škoda jen, že není delší!

Sliy
10.05.2022 2 z 5

Některé příběhy by měli zůstat jen na blogu a v příspěvcích na sociálních sítích...


Ashi
27.04.2022 2 z 5

Tenoučká knížečka. Přečteno na jeden zátah. Bohužel za mě ne. Dočítala jsem knihu jen, abych ji dočetla. Jednotlivé příběhy (zážitky) měli různé kulisy (voda, stanování, atd.) ale příběh a pointa byla vždy stejná - parta lidí se ožrala. Takový život by mě děsil, řešit jen jak se za všech okolností ožrat.

sarka9488
16.04.2022 5 z 5

Svěží, zábavné dílko. Přečteno za jedno odpoledne.
Doporučuji!

Autorovy knížky

2022  67%Partnerské přešlapy - Šílené historky ze života