Pár obyčejných dnů

Pár obyčejných dnů https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/54444/par-obycejnych-dnu-54444.jpg 4 17 3

Je to opravdu jen pár obyčejných dnů, ne nepodobným minulým či těm, které teprve přijdou. Ovšem realita, která je pro hlavní hrdinku prozaického debutu, sociální asistentku nevládní organizace Ivu Draxlerovou běžným denním chlebem, může nezasvěcenému člověku připadat jako velmi napínavé, až neuvěřitelné drama. V běžném životě nenápadná osamělá matka tří povedených dětí řeší s odvahou a nasazením soukromého detektiva případy týraných či jinak zneužívaných dětí, dětskou prostituci či potíže nešťastné paní nevědomky přenášející velmi nakažlivou chorobu. To vše s vědomím, že se za svou práci pravděpodobně nedočká díků ani uznání, ale hlavně pak s notnou dávkou humoru a nadhledu.... celý text

Přidat komentář

bekule
14.02.2022 4 z 5

Nenápadný obal i titul, ani nevím jak se stalo že jsem měla v chystám se číst ale vůbec to nebylo špatný čtení. Opravdu jen 6 obyčejných dní jedné sociální pracovnice,rozvedené matky tří dcer.Obyčejné ale opravdové a překvapivě příjemně,velmi příjemně čtivé. Opět celkové nízké hodnocení nechápu,mě to fakt bavilo.

Iv9
15.06.2017

Humorná knížka, jeden úryvek: "Na zdrchaný obličej jsem namalovala trochu optimismu, což dávalo s přibývajícími roky čím dál víc práce. Postupně se z toho stávalo něco jako malé impresionistické, někdy také surrealistické dílko."


Bytost na cestě
18.01.2012 4 z 5

Milé příběhy ze všedního života sociální pracovnice Ivy Draxlerové :-)

Štítky knihy

prvotina

Autorovy další knížky

2005  78%Pár obyčejných dnů
2006  83%Jen pár obyčejných týdnů

Kniha Pár obyčejných dnů je v

Přečtených24x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst2x