Pan Davis - kapitola mého života

Pan Davis - kapitola mého života https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/231658/bmid_pan-davis-kapitola-meho-zivota-Utp-231658.jpg 4 5 1

Někdy se dějí věci, které by se dít neměly. Věci, co ubližují. Ničí životy. Může taková doba přinést něco dobrého? Kathleen Riversonová přišla na to, že ano. Obyčejný příběh, který pro jednu malou holčičku znamená neobyčejně mnoho.

Přidat komentář

dennie3
12.06.2015 4 z 5

Kdybych měla knihu charakterizovat jedním slovem, pak řeknu, že je příjemná. Kapitoly hezky plynou a Míša píše tak, že před sebou příběh vidím. Pana Davise se mi zkrátka velice dobře četlo, protože na mě všechny postavy a vlastně celý děj působil roztomile, ale ne přeslazeně. Prostě taková krásná pohádka na dobrou noc (když vynecháme fakt, že se příběh odehrává v době druhé světové).
Mínusem pro mě však je, že Pan Davis nemá nějak velkou zápletku. Příběh mi připadá spíš jako líčení toho, jak se u Davisových žilo, a tím to hasne. Každopádně si myslím, že Míša má talent a že tohle je jen první krok k tomu, aby napsala objemnější a ještě lepší dílo.

Autorovy další knížky

2022  83%Počítám s tebou
2014  88%Pan Davis - kapitola mého života

Kniha Pan Davis - kapitola mého života je v

Přečtených5x
Doporučených2x
Knihotéce2x
Chystám se číst2x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x