Palivo pre telo

Palivo pre telo https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/319468/palivo-pre-telo-L52-319468.jpg 3 5 3

Nezlyhávajúci a jednoduchý stravovací plán „kolujúcich kalórií“ bez získavania tukových záhybov, určený na naštartovanie vášho metabolizmu, stimulovanie straty hmotnosti, spevnenie tela a udržanie kondície potrebnej pre život – od autora knihy Telo ako posilňovňa. Mark Lauren, medzinárodný fenomén fitnesu a tréner jednotiek špeciálneho určenia armády USA, pracoval so všetkými – od vojakov po civilistov, ktorí sa rýchlo chceli dostať do vrcholnej kondície, a to bez drahého vybavenia alebo členstva v nejakej telocvični. Teraz rovnako disciplinovane zameriava svoju pozornosť a priamočiare rady na správnu výživu, dodávajúcu palivo vášmu telu. V Palive pre telo uvádza prvý raz svoju prelomovú koncepciu „kolujúcich kalórií“ – tajnú zbraň pre stratu hmotnosti, ktorá využíva jednoduchý rozpis nárastu a poklesu kalórií a sacharidov v týždňových intervaloch tak, aby oklamala metabolizmus a udržala telo v programe spaľovania tuku. M. Lauren poskytuje užitočný stravovací program a ponúka vyše päťdesiat receptov na chutné raňajky, desiaty, obedy, olovranty a večere. Sú sústredené okolo „skvelej sedmičky“ – mäsa suchozemských živočíchov, rýb, zeleniny, ovocia, cereálií, orechov a rastlinných semien. Tento nový stravovací program dopĺňa séria desaťminútových cvičení hmotnosťou vlastného tela. Publikácia Palivo pre telo, ktorá spočíva na najnovšom nutričnom výskume a zahŕňa fotografie jednotlivých cvičebných postupov, sa stane výzvou pre vaše uvažovanie o potrave, zmene vlastného života a svojho tela.... celý text

Sport
Vydáno: , Timy Partners
Originální název:

Body fuel: Calorie-Cycle your way to reduced body fat and greater muscle definition , 2016


více info...

Přidat komentář

Jeár13
25.04.2020 4 z 5

Jak již bylo řečeno.. skvělá kniha, spoustu skvělých rad, ale jsou zde protiřečení, v knize rozlišuje dávky pro ženy a muže ale následně v receptech to nezohledňuje, kdo si nedá pozor, tak má jinou než doporučenou dávku. Zarazilo mě absolutní vyřazování mléčných produktů. Člověk musí brát v potaz, že tu knihu psal člověk žijící v Americe, která se v tom odráží, taky se člověk nedočte o potravinách pěstovaných u nás a mohl by je tak zbytečně vynechat. Když si toto ale člověk pohlídá, tak kniha obsahuje spoustu skvělých tipů a rad. Má své nedostatky ale jinak ji určitě doporučuji.

veneta
22.05.2018 1 z 5

Pro mě nic nového, chvílemi jsem se ztrácela ( např. sója: nejdříve ano, o 2 stránky dál ne, a pro vegany a vegetariány zase ano). Nejvíce mi asi vadilo "všechno funguje na všechny", zvl. mě mrzelo odmítání mléčných produktů - kde jinde vzít prospěšné laktobacily a bifidobakterie?


Hory
20.03.2018 5 z 5

Další počin Marka Laurena a jak je již u něj u zvykem, dobrý počin. Tentokrát se vrhl svým osobitým stylem do problematiky výživy a úpravy stravovacích návyků, což je téma pro některé blízké skoro pandořině skřínce. Mark ale vždy vše dokáže naprosto jednoduše a polopaticky vysvětlit, tak aby z toho nešla hrůza, k tomu přidá pořádnou dávku motivace, pozitivismu a okoření to tím, že udělá půl práce za čtenáře, tedy že jídelníček, tréninkový plán a samotné recepty naservíruje na stůl a vám stačí jen posbírat odvahu a jít na to. Mám pocit že v dnešní době není moc děl, která by tak jasně, jednoduše a srozumitelně popisovala co je třeba udělat, když chce člověk shodit těch pár kil, nasměrovat svůj životní styl směrem ZDRAVÍ a "hodit se tak celkově do formy". Knížka obsahuje krásný přehled všech druhů potravin a jejich rozdělení které je vhodné do jídelníčku zařadit, k tomu přesně sestavené jídelničky a dokonce...i nákupní seznamy co je třeba na ten daný týden a jídelníček zakoupit. Co víc ještě lidi chcete :) A nebyl by to Mark kdyby vše nebylo doplněno jednoduchým cvičebním programem s vlastní vahou, který bude pro ty, co již znají jeho dřívější tituly, starou známou. Z mého pohledu opět good job Mark a jen tak dál!