Zlá hra

Zlá hra https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129812/zla-hra-129812.jpg 4 22 5

Noví sousedé Kate Ivoryové se zdají být na první pohled normální lidé. Jeden z nich, Jeremy Wells, je oxfordský učenec, který na okolí působí poněkud nesmělým dojmem. Edward a Laura Fosterovi jsou starší manželský pár, který si užívá své penze. Vše se zdá být v naprostém pořádku až do chvíle, kdy seniory někdo zastřelí. Nejprve to vypadá, jako by se oba stali obětmi omylem. Avšak Kate brzy zjistí, že není vše takové, jak se zdá. Její sousedé zřejmě vedli nebezpečný dvojí život... ... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Oxford Double , 2001


více info...

Přidat komentář

Tomas@S
07.11.2017 1 z 5

Nahodne vybrana kniha od teto spisovatelky. Na jeji jmeno jsem narazil v nejakem clanku o vyznamnych soucasnych autorech ruznych detektivnich podzanru. Tak jsem si to precetl a usoudil jsem, ze od ni uz nic cist nechci. Bylo to cele slabe, zapletka uhozena, chovani postav podivne a nelogicke. Prilis mnoho podivnych nahod. Proste takova slatanina, ktere davam hodne slabe ohodnoceni. Nedoporucuji tim ztracet cas.

Ajrad1981
26.07.2017 3 z 5

Moc by mě nepřekvapilo, po prvních pár stránkách, kdyby Lauru oddělala přímo Kate. Aspoň by byla sranda, když už nic. Totiž kdyby mně sousedka pár minut po seznámení oznámila, že mi za každou cenu najde chlapa, asi bych měla celkem potíže se sebeovládáním. :-)
Jinak, hodnocení, no, je to oddechovka.


rajsa
05.07.2017 3 z 5

Podle mě je to taková oddechová knížka na dovolenou. Četla se příjemně,ale nic světoborného.

marketa8129
19.09.2015 5 z 5

Výborná

mayinka
22.04.2013 4 z 5

Kate Ivoryva z Oxfordu,... zatim nejslabsi kniha autorky (mnou ctena). Nechat vystrilet nebo jinak sprovodit ze sveta pul akademicke obce a pritom nechat Kate cmuchat a odhalovat zlociny beztrestne je naivni. A nakonec z toho jeste kouka pro Kate rande.
Jak by byl ten zivot jednoduchy :) kdyby to byla pravda.