Otočte svou loď!

Otočte svou loď! https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/328547/bmid_otocte-svou-lod-wSQ-328547.jpg 4 1 1

Příručka k implementaci vedení založeného na delegování pravomocí do vaší organizace. Praktické rady a nástroje inspirované úspěšnou knihou o vedení Otočte loď! V knize Otočte loď! představil bývalý kapitán amerického námořnictva David Marquet nový, odvážný přístup k vedení, vycházející z jeho vlastní zkušenosti s nápravou problémové ponorky USS Santa Fe. Vzdal se tradičního modelu založeného na velení a řízení a místo toho posádku pobízel, aby přijímala odpovědnost za každý jednotlivý čin. Nelichotivé výsledky Santa Fe se rychle zlepšily a loď začala získávat ocenění pro nejlepší loď ve své třídě. Nyní se Marquet vrací s příručkou, s jejíž pomocí může čtenář jeho metody uplatnit i ve své organizaci. Příručka čtenářům díky bohaté zásobě otázek a cvičení navádějících k delegování pravomocí a inspirování ostatních pomůže vytvořit pracovní kolektiv založený na osobní odpovědnosti a vzájemné důvěře. Ať sedíte v kanceláři nebo se plavíte na ponorce, pomohou vám tyto návody a nástroje vybudovat zdravější a výkonnější pracovní prostředí, abyste i vy mohli tu svou loď otočit na správnou cestu.... celý text

Přidat komentář

Jarek82
22.02.2020 4 z 5

Jedna z prvních knih na téma svobodné a otevřené firmy kterou jsem přečetl. Skvělý návod na předělání bandy lidí absolutně závislých na kapitánovi na skvěle funkční stroj, který se dokáže samořídit.

A pak ta skvělá myšlenka, že kvalita nadřízeného se nejlépe změří až po tom, co z pozice odejde. Pokud se vše pokazí, tak nestál za moc.

Autorovy další knížky

2016  76%Otočte loď!
2016  80%Otočte svou loď!

Kniha Otočte svou loď! je v

Přečtených1x
Knihotéce1x
Chystám se číst2x
Chci si koupit3x