Otevřená zpověď rodiny Prudilů

Otevřená zpověď rodiny Prudilů https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/385271/mid_otevrena-zpoved-rodiny-prudilu-Gz9-385271.jpg 3 31 19

Protože jsem děsně akční člověk (teda kromě diety jsem akční do všeho), v těhotenství jsem se dost nudila. A tak jsem na svůj facebookový profil dávala statusy o tom, jak to celý prožívám a co se mi všechno děje. Čas plynul dál a poptávka po dalších událostech z mého života s Prudilem v patách sílila. A tak jsem se rozhodla založit si stránku Otevřená zpověď rodiny Prudilů, no, a kdo to čte, tak ví, že se toho fakt nebojím a věci píšu tak, jak doopravdy jsou. Jenom vás předem varuju, že to nejsou příspěvky plný krásných slov, lásky a štěstí. Zkrátka… Bez cenzury. Bez korektnosti. Prostě tvrdá reality show rodiny Prudilů. Tak KOJBĚ ZDAR!... celý text

Přidat komentář

lejera
11.09.2023 4 z 5

Vtipná, nenáročná, krátká kniha. Autorka popisuje své těhotenství a následné roky na mateřské s nadhledem a vtipem, stejně tak přistupuje k nelehké partnerské krizi.

pidalka777
14.05.2023 1 z 5

Přečteno kvůli čtenářské výzvě, ale bylo to nic moc. Sice občas vtipné, ale nebyl to můj šálek četby.


dyger
01.10.2022 4 z 5

Někdo se v tom uvidí, někdo ne. Pro někoho brak, pro jiného komedie. Přečetla jsem jedním dechem, zasmála jsem se u toho, ale znovu si ji už asi nepřečtu.

Angelika92
08.08.2022 4 z 5

Musím se přiznat, že jsem se u toho opravdu nasmála.

Nymfadora.T.
27.05.2022 1 z 5

No, nakonec jsem to přečetla, ale za mě ztráta času a škoda peněz...

RHorse
10.03.2022 1 z 5

Achjo. Knížku jsem dostala darem, jinak bych po ní asi nesáhla. Po přečtení pár deníkových zápisků jsem měla chuť ji zahodit, ale nedalo mi to, nacházím se v podobné situaci, tak jsem si říkala, že se třeba v něčem poznám, ale... Autorka/nebo jen fiktivní postava? nevím, se neustále uráží, uráží i svého manžela/partnera (v knize dost zmatečné). O tom, jak zvládá mateřské povinnosti, tam toho moc není. Ale četla jsem dál a dál, protože jsem doufala, že se styl změní. Nezměnil, jen jsem si trochu zvykla.
Je tam až marná snaha se nějak zalíbit všem, spoustu klišé (jsem tlustá, mám nemožnýho chlapa...), které se však neustále opakují a hodně rychle se to zají. A vyznívá z toho velká marnost. Pak té knížce chybí jakákoliv editace. Jsou tam nesmysly, časové kotrmelce, to že po sobotě následuje pondělí, je to nejmenší.
Jedna hvězda za to, že jsem to zvládla dočíst do konce, bylo to docela čtivé, i když únavné.

Booky84
06.07.2021 3 z 5

Sice čtivá kniha, ovšem smích se z mé strany nekonal, občas pocit trapnosti ze stylu psaní.

monulam
23.04.2021 4 z 5

vtipné, trochu mi to připomíná deník moderního fortra.

gambinka87
19.10.2020 3 z 5

příjemná oddechovka, u které se člověk zasměje. Ke konci se často již opakuje

knihomil1
14.05.2020

Skvělá oddychovka, dost jsem se nasmála :) je to taková jednohubka

popeluška
04.01.2020 4 z 5

Tak jsme se pěkně s manželem nasmáli. Oddechová knížka u které jsme neměli žádná očekávání....tak jsme jen četli a četli a nakonec nejsme ani zklamaní :-)

alzbeta4340
09.10.2019 1 z 5

Málo zajímavé i málo vtipné. Doby těhotenství už jsou nějakou dobu za mnou, takže připouštím, že nejsem cílová skupina. Ale jsem si jistá, že pro nastávající i čerstvé maminky se najdou knihy daleko vtipnější i obsahově hutnější.

šmudlík
10.09.2019 3 z 5

Kniha není žádné převratné dílo, ale to se dá u takového typu knihy očekávat. To jen abych navázala na komentáře dříve. Je to velice oddechové čtení, úsměvné, pobaví a neurazí. Líbí se mi otevřenost a nadsázka. Celkově hodnotím kladně.

Mufka
03.08.2019 2 z 5

Kniha mě dost vytáčela, ať už používaným slovníkem nebo obsahem. Sáhnout po ní některý z mladých mužů, tak nikdy v životě zřejmě nebudou chtít děti, už jen při představě, že by se jejich partnerka měla chovat v těhotenství právě takto.. Před koncem knihy jsem si dala pauzu, protože jsem se vydala na dovolenou a tohle opravdu není kniha, byť malá, která by si místo v kufru vysloužila. Po návratu jsem ji dočetla už v poklidu, ale nemyslím si, že si ještě někdy něco od této autorky přečtu - ať už to bude kdekoli..

Kirtans
25.06.2019 2 z 5

Po svěžím začátku se kniha odebere ke zbytečně častému opakování spojeni, ktera se zkraje zdaji vtipna, pozdeji uz otrepana.

marketa7233
06.06.2019 1 z 5

Kniha mě velmi zklamala. Čekala jsem nějaké zajímavé poznatky a příběhy z těhotenství a života matky malého dítěte, nedočkala jsem se. Kniha je psána formou deníku. V poměrně malé knize je zobrazeno období asi jednoho a půl roku. Takže velmi osekané. Nezdá se mi že by autorka vytáhla z tohoto období nejzajímavější zážitky. Celou knihu se opakuje situace miluju manžela, manžel mě sere, miluju ho. Ač se snažím brát knihu s humorem a pochopit ironii, zda se mi, že je pohled matky velmi negativní. Ze začátku byly vtipné přirovnání, které autorka velmi často užívá. Ke konci už mi lezly krkem.

Alena_S
17.02.2019 3 z 5

Příběhy jsou vtipné, ale bohužel se začnou opakovat. Jako krátké články musely určitě působit víc svěže, před spojením do knihy to chtělo ucelit a víc to shrnout, aby s nimi čtenář mohl trávit víc času a nenudil se. Těšila jsem se i na vstupy dalších postav ("tchyním zdar!"), jenže ne vždy se držely tématu, někdy se začaly rozčilovat nad čímsi úplně jiným, a já se lekala, co mi uteklo. Snad to autoři ještě doladí, jak bude Průďa růst :)

Lucinecka_
24.11.2018 odpad!

Na knihu jsem se velice těšila, autorku znám z facebooku. Kniha je bohužel šílený propadák. Zbytečná koupě.

nakavusterezou
14.09.2018 1 z 5

Za mě rozhodně ne!
Autorka měla zůstat u přispívání na facebook a její webovku, tohle se do knižního světa nehodí :)

Štítky knihy

pro ženy těhotenství

Autorovy knížky

2018  52%Otevřená zpověď rodiny Prudilů