Osudové vzplanutí

Osudové vzplanutí https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373304/bmid_osudove-vzplanuti-cCZ-373304.jpg 3 13 6

Hlavním hrdinou romanticko-dobrodružného příběhu je Manuel Castro, budoucí student práv na madridské univerzitě a nadšený cestovatel. Za přijetí na školu mu rodiče zaplatí cestu do Ekvádoru a Manuel si tak může splnit svůj sen – najít bájný indiánský kmen Amazonek. Jeho cesta hluboko do džungle se ovšem nečekaně zkomplikuje a z Madridu mu na pomoc vyrážejí Luz, která by s Manuelem velmi ráda chodila, a Fernando, který by zase velmi rád chodil s Luz. Netuší ale, že se všichni nevědomky stávají nejen účastníky hry o lásku, ale i o peníze a v neposlední řadě o život. A že jejich osud bude v rukou tajemné dívky z džungle, Irami…... celý text

Přidat komentář

speciale88
22.08.2021 5 z 5

Pěkný, krátký, ctivy příběh. Za jedno odpoledne zvládnuté. Za mě super odpočinkové čtení.

pejty
11.08.2020 3 z 5

Taková knižní jednohubka na jedno až dvě odpoledne. Příběh byl hodně jednoduchý a měl rychlý spád bez zbytečných složitostí, které by akorát natahovali knihu. Někdy je hold v jednoduchosti síla.


georginaa
12.05.2020 4 z 5

Od této autorky čtu knihu poprvé a vcelku mě příjemně překvapila. Tím spíše, že v Ekvádoru žila, zná jejich způsob života, historii z vyprávění přátel. Život v Amazonii je opředen velkým tajemstvím dodnes a je těžké zjistit proč to tak je. Kdo tam ještě žije, jak vlastně přežít v takovém nelehkém prostředí. Zamilovaná Amazonka musí čelit různým tradicím o to víc, že je šamanka. Není lehké přežít, natož se zamilovat.

Petra68
20.06.2018 4 z 5

Příjemná oddechová kniha na léto. Nejvíc se mi líbily pasáže z Amazonie a vůbec popis ekvádorských vesnic a měst. Zápletka není složitá, ale dobře se čte, prostě oddechovka :-)

alnahu
20.06.2018 3 z 5

Dobrodružný příběh lásky z Jižní Ameriky.Manuel se vydá do exotického místa ,aby zde vyhledal kmen Amazonek, což se mu podaří. Manuela okouzlí krásná šamanka Irami, ale kdyby ji odvedl čekal by ji neúprosný zákon džungle. Manuel za pomoci přátel přežije ,aby se jednou vrátil do míst, kde prožil lásku i dobrodružství. Oddechová kniha.

Julietta15
26.04.2018 4 z 5

Pohodový příběh pro volné dny :-)