Oron - Král a býčí muž

Oron - Král a býčí muž https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/110502/oron-kral-a-byci-muz-110502.jpg 1 5 2

Dokončení knihy Oron – Válečník a býčí muž. Oron již dávno není prostým vojínem armády Salasalu. Podařilo se mu od šíleného generála Amrika vzpourou přetáhnout vojáky a sám se stal jejich vůdcem. Oronova armáda dobyla Bakyon, Tarkak a spoustu dalších měst, on sám se stal nejúspěšnějším vojevůdcem kontinentu a jeho ambice sahají až ke královskému trůnu. Do cesty se mu však znovu staví Amrik. Ne ten Amrik, kterého Oron pokořil a useknul mu obě ruce. Ne zničený Amrik, očekávající smrt za hradbami pokořeného Armesku. Nyní je to Amrik dobyvatel za zády s tajemným Kossuthem a s novýma, démonickýma rukama, které mu Kossuth daroval…... celý text

Fantasy
Vydáno: , Forma
Originální název:

Oron and the Bull Man , 1978


více info...

Přidat komentář

los
27.07.2020 odpad!

Gordonlord to vystihl naprosto přesně!

Gordonlord
13.08.2017 1 z 5

Tak tohle je totální odpad, který vážně nemá obdoby !

Snad ještě nikdy jsem se nesetkal, aby obsah nějaké fantasy knihy byl tak strašně dětinský, idiotský, primitivní, debilní, nelogický a celkově na mě působil, jako kdyby ho psalo šestileté dítě. Spisovatel nemá naprosto žádnou fantazii, to, co se zde odehrává, je totálně zkostnatělé True-fantasy, beze špetky napětí, bez zvratů, bez zajímavých hrdinů a se spoustou vyloženě debilních situací, které nedávají smysl, se spoustou totálně nelogických monologů, činů a ...a...šmarjá, vlastně skoro všechno je tu nelogické, od chování postav, které skutečně jednají, jako by jim bylo pět, blábolí totálně mimo mísu, všechno, co řeknou, jsou generické nesmysly, které vymýšlel snad tříletý harant ...až po totálně dementní romantické scény, které musel tutově napsat nějaký hodně nadržený, psychicky nevyrovnaný panic. Já vážně nevím co vypíchnout dřív, protože tohle je tak hrozně, hrozně špatná, dementní a idiotská knížka, že je vážně až k smíchu ! Což je každopádně jediný klad, který na tom dokážu najít. Protože děj, postavy, situace, veškerá přímá řeč, jednání postav, prostě VŠECHNO je tady tak kreténsky, neuvěřitelně dětsky debilní, až je vlastně docela zábava to číst.

Po celou dobu čtení jsem nebyl schopný uvěřit, že takovýhle blábol může vůbec někdo vydat a už tuplem nechápu, jak to mohlo někoho bavit psát.


Autorovy další knížky

1999  47%Rudá Sonja 1 - Ikribův Prsten
1996  40%Oron válečník a býčí muž
1996  20%Oron - Král a býčí muž
2000  60%Rudá Sonja 3 - Když se peklo směje
2000  43%Rudá Sonja 2 - Démoni noci