Oni zakladatelé

Oni zakladatelé https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432332/bmid_oni-zakladatele-YtK-432332.jpg 1 4 4

ON – OTEC VESMÍRU Na počátku byla tma. Pak řekl: „Budiž světlo!“ Anebo to bylo celé jinak? Co když ten, kterého tak milujeme, není tím, za koho jej považujeme? Co když ten, o kterém jsme sepsali tolik knih, není hoden naší víry? Víte, kdo opravdu poslouchá vaše modlitby? A proč si říká Ralph? ONA – MATKA ZEMÍ Poprvé její práci málem definitivně zničil asteroid. Po druhé vše živé téměř vyhubil lidský druh. Nyní se na planetu Zemi řítí něco, na co ani ONA sama nestačí. Nezbývá nic jiného než se spojit s těmi, které přišla vyhladit. Co se ale děje na základně UNITY? Kolik „PROJEKTŮ“ ještě zbývá? A proč si nepamatuje svou minulost? ONI ZAKLADATELÉ vám představují svět UNITY, ve kterém není na první pohled nic tak, jak se zdá.... celý text

Přidat komentář

tomasAFXa
21.01.2024 odpad!

Tak toto snad Petrklíč nemyslí vážně? vydat něco takového???! A to, že si tady autor sám píše kladné recenze, je už úplně trapas! Kniha je odpad nad odpad. Ale v krbu dobrý.

Tara_Wolf
23.07.2020

I přes to, že jsem asi čekala trošku něco jiného, si myslím, že knížka byla zajímavá a že se vcelku povedla. Občas se mi stávalo, že se mi hůř četlo a že jsem byla taková.. ,, zmatená". Určitě se mi ale asi lépe četla a lépe sedla až druhá část knihy ( ONA - matka zemí ). První knížka tohoto postupně se budujícího universa SELECTED se mi moc líbila a myslím, že zakladatele taky více oceníme s dalšími knížkami, kdy se objeví více spojitostí.


azari
20.05.2020 5 z 5

Kniha má velmi zaujmavú tému. Príjemne sa to čítalo. Osobne sa mi viac páčila druhá časť knihy a treba brať v úvahu, že na urobenie si obrázku je potreba si prečítať aj zvyšok série kvoli jej dlžke, kedže si čitatel nestihne vybudovat s postavami vzťah. V knihe je mnoho nevyriešených vecí na ktoré určite dostaneme odpovede v dalších častiach série.

PrezidentRickS
16.05.2020 odpad!

U prvního.... ehm ,,románu" Selected sledoval autor půl dne Hunger games a pak se rozhodl, že to tak trošku opíše...
U Oni zakladatelé zase Svět podle Prota... a opět to přepsal stylem zastydlého puboše. Jako... je pravda, že Petrklíč vydá vlastně cokoli co mu pošlou, ale možná by se u nich mohl někdo zamyslet nad tím, jestli tohle je vážně ta správná cesta, kterou má nakladatelství i nadále pokračovat


RE (21.05.2020) z důvodu ohodnocení knihy fake profilem ,azari, 5*, upravuji z 1* na odpad...

Autorovy další knížky

Jakub Pachol
česká, 1989
2018  60%Selected
2020  25%Oni zakladatelé