Okrajový stopník

Okrajový stopník https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/180539/okrajovy-stopnik-180539.jpg 3 2 2

Galaktický Švejk, okrajový stopník Grong, velitel transgalaktického křižníku třídy BU*, je hrdinou nejbláznivější military space opery v celé pohnuté historii tohoto žánru. Jestli si myslíte, že už vás nic nemůže překvapit, pak je Okrajový stopník určen právě vám. * transgalaktické křižníky se dle stupně odstrašujícího efektu dělí na třídy BU, BUBU a HU.... celý text

Přidat komentář

iceVS
30.08.2021 5 z 5

Tuhle knížku už čtu podruhé a pořád mě baví. Je to vzpomínka na sci-fi osmdesátých let, kdy se ještě její autoři nebrali tak smrtelně vážně a sci-fi byla hlavně sranda.
Kdo zná autora, ví, že jeho knihy jsou vtipné, pohodové, psané svěží formou a tedy čtivé. Jen musíte přistoupit na to, že autor nebere vážně ani tento žánr, ani sám sebe. A ještě navíc nechal kapitána Kirka, pana Spocka a všech 430 členů osádky vesmírné lodi Enterprise spolehlivě zamířit do černé díry. A to byl definitivní konec seriálu Star Trek.

aspik83
23.06.2016 odpad!

WTF? Takhle stupidní knížku jsem snad ještě nečetl. A ani nedočetl. U 35.stránky jsem to vzdal. Možná to mělo být vtipné, ale mě to nepřijde ani trochu. V knize je 193 poznámek pod čarou!!! Ne, nedělám si srandu, ani jsem si číslo nevymyslel. Tolik zkratek jsem ještě neviděl. V začátku jsou vysvětlivky zkratek 50:50 s normálním textem. Nezapamatoval jsem si ani jedinou. Ano kniha mě opravdu překvapila. Svojí blbostí a debilitou.