Odemčený vesmír

Odemčený vesmír https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507267/bmid_odemceny-vesmir-M6P-507267.jpg 4 7 2

Přemýšleli jste někdy, jak vznikl vesmír? Jak moc ovlivňuje veškeré dění na planetě Zemi? Tušíte, co se děje v naší sluneční soustavě? Co je zapotřebí, aby se lidé dostali na Měsíc, nebo dokonce na Mars? A co byste dělali, kdybyste mohli cestovat nejen prostorem, ale i časem? Sbírka textů ohromujících informací i barevných fotografií od předních světových vědců, včetně nejslavnějšího teoretického fyzika na světě, profesora Stephena Hawkinga, vám na všechny tyto otázky a mnohé další odpoví. Vesmír a svět kolem nás jsou jedno velké dobrodružství. Tak si ho nenechte ujít! Prozkoumejte nejzazší kouty naší sluneční soustavy a staňte se vědci!... celý text

Literatura naučná Vesmír Pro děti a mládež
Vydáno: , Pikola
Originální název:

Unlocking the Universe


více info...

Přidat komentář

McBerny
03.03.2023 odpad!

Varování pro rodiče-kniha je plná aktivistických žvástů, pomocí kterých se vašim dětem pokusí začít vymývat mozek za cenu několika obecně dostupných odborných informací.

Janizoun
27.01.2023 5 z 5

Tato kniha je pro osmileté děti a po přečtení jsem si řekla "tý brďo", to je krása dozvídat se od dětství tolik informací o vesmíru, o planetách, měsíci.... o celém světě kolem nás. Doporučuji tuto knihu všem, nejen dětem. V knize je spousta zajímavostí o všem. Je nabitá informacemi a je naprosto úžasná.


Štítky knihy

vesmír pro děti

Autoři knihy

Lucy Hawking
anglická, 1970
Stephen William Hawking
britská, 1942 - 2018

Kniha Odemčený vesmír je v

Právě čtených3x
Přečtených9x
Doporučených3x
Knihotéce6x
Chystám se číst19x
Chci si koupit10x