Od pondělí do pátku

Od pondělí do pátku https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/198565/bmid_od-pondeli-do-patku-5Qp-198565.jpg 4 11 8

Hledáte inspiraci na jednoduché, rychlé a přitom chutné večeře, které vám zaberou maximálně 30 minut denně? Pak vyzkoušejte 70 receptů, které pro vás připravila šéfredaktorka časopisu F.O.O.D. a maminka dvou holčiček, Jana Vašáková. V kuchařce naleznete oblíbené polévky, pokrmy z masa a ryb, ale také tipy na vegetariánskou a studenou kuchyni. Děti se pak mohou těšit na sladké pokrmy. Všechny recepty jsou připravené ze sezónních a na našem trhu běžně dostupných surovin. První vydání.... celý text

Přidat komentář

Květinka008
13.11.2022 3 z 5

Zajimava myslenka se clenenim teto kucharky. Recepty rychle a jednoduche, proste do bezneho zivota. Clovek spoustu z nich normalne dela, ale kdyz neni rychly napad, staci otevrit. Neobsahuje zadne kulinarske zazraky, ale ani cizi a tezko sehnatelne ingredience, coz je super.

Kika_makes_
27.02.2022 5 z 5

Knihu hodnotím veľmi kladne. Obsahuje mnoho kuchárskej inšpirácie hlavne pre zaneprázdnených ľudí, ideálne na obedy do práce do krabičiek. :-)


dawson321
02.02.2019 5 z 5

Časopis FOOD má super recepty, které (z rubriky "Od pondělí do pátku") vyšly i knižně.

zuzi1162
11.01.2016 5 z 5

Hezké obrázky, ale vlastně jsem nenašla nic, co bych chtěla uvařit.

_Michelle_
20.04.2015 4 z 5

Knihu hodnotím kladně, jelikož obsahuje rychlé, srozumitelně formulované recepty složené z dostupných surovin. Publikace obsahuje především klasická jídla, která jsou jednoduchým a elegantním způsobem obohacená, což má dle mého názoru pozitivní vliv na konečnou podobu jídla. Oceňuji také grafické znázornění jednotlivých pokrmů, protože v této oblasti nemám moc velkou představivost.

J.books
17.08.2014

Kuchařka pro začátečníky v kuchyni. Pro pokročilejší absolutně nepoužitelná a ne moc dobře provedená kuchařka.

J.books
17.08.2014

Slabší kuchařka, nic nového, nic originálního, bohužel tuhle kuchařku doporučit nemůžu ...

JanaDor
29.05.2014 5 z 5

Chci, aby bylo jídlo zdravé, ale přitom aby dětem chutnalo. Na mateřské bylo spoustu času na vaření. Ale jak jsem se vrátila do práce, opravdu jsem začala plánovat dopředu, abych věděla co dobrého nakoupit na rychlou večeři. S radostí jsem u nás doma přivítala knihu kuchařku s pod titulem Rychlé večeře do třiceti minut. Mimochodem kuchařku jako osobu bych přivítala ještě raději, ale o tom si mohu zdát jenom ve snu. Škoda:)
Mnoho receptů znám, ale jsou obměněny, takže je ráda vyzkouším dle této kuchařky. A ty co se mi nelíbí, tak je to spíše proto, že je nemám ráda. Nikdy neuvařím špenátový krém a to díky kuchařkám ze školy, které mi ho, když jsem byla malá nutily. Takže to je můj problém. Kniha splňuje své heslo a to vařit jednoduše, rychle a vtipně. K tomu je kvalitně provedena. Vřele doporučuji.