Očista

Očista https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530738/bmid_ocista-65af8021288bf.png 5 13 4

Koušete si nehty? Chodíte věčně pozdě? Nebo si nedokážete zapamatovat jména lidí, co se vám právě představili? Pak by se vám mohlo snadno stát, že vás někdo blízký doporučí k očistě, tedy do programu, který má z lidské společnosti vymýtit nedokonalosti. Jenže nikdo není dokonalý a nic není takové, jak se na první pohled zdá. O tom se přesvědčí i Daniel Černý, nejnovější přírůstek kolonie, která vyléčí každou špatnou vlastnost, od hlasitého mlaskání po přejímání identity umělecky smýšlejících diktátorů.... celý text

Přidat komentář

Nell.Montenegro
25.02.2024 5 z 5

Za mě fakt super, bavila jsem se. Dokonce na knihu myslím i tak různě během dne, kdy mi ji připomene nějaká situace nebo když se pro sebe uchechtnu, protože mi na mysl přišel nějaký její vtípek.

Postavy byly fajn, v určitém místě se to tak trochu překlopilo v detektivku a závěr mě velice mile potěšil. Nešlo jen o srandičky, příběh je hlubší, a to je dobře.

Také vřele doporučuji – 5/5.

a_sbtv
12.02.2024 5 z 5

Kniha mě nijak neoslovila svou obálkou, ale zároveň si mě úplně získala. Mezi některými knihami v poličce působila tak zakřiknutě a nenápadně, ale zdání klame.
České autory moc nečtu, ale přesto jsem ji dala šanci a opravdu jsem za to velice ráda.
Knihu doprovází skvělý styl humoru, ironie a opravdu od prvních řádku jsem se bavila a musela jsem číst dále. Postavy jsem si hned oblíbila a přišlo mi, jak kdybych je vlastně znala a žila jejich život. A to je to, co od knihy očekávám.
Takže za mě 10/10 a vřele doporučuji!


Jane2016
07.02.2024 5 z 5

Očista, kniha s velice poutavou obálkou, která si mě získala po prvním přečtení anotace. Knihy s podobnou tématikou čtu moc ráda, a proto jsem se do čtení s chutí pustila. A aniž bych to čekala, měla jsem přečteno na jeden zátah.

Knížka v sobě kloubí témata lidské nedokonalosti, nápravy, ale překvapivě i spoustu skvělého humoru. Je vidět, že autor má schopnost čtenáře zajmout a nepustit jej do poslední přečtené kapitoly. Čtení mě velmi bavilo, a originalita celého příběhu byla jen třešničkou na dortu.

Neskutečně moc mě bavily všechny postavy v kolonii, ta lidská různorodost a jedinečnost. Bavilo mě, jak se během příběhu objevovaly stále nové a nové charaktery, a ještě víc mě zajímalo, proč se do kolonie dostaly!

Celkově knihu hodnotím velmi kladně a musím Vám ji doporučit! Pokud máte rádi příběhy z nevšedních prostředí, tak tohle bude určitě něco pro Vás!

sarinka2364
28.01.2024 5 z 5

Kniha mě natolik překvapila, že i přesto, že mě nezaujal obal knihy, jsem knihu přečetla jedním dechem. Zároveň mě zaujal humor autora, s kterým se ztotožňuji. Určitě bych tuto knihu doporučila.

Autorovy knížky

Libor Ondřich
česká, 1991
2024  92%Očista

Kniha Očista je v

Právě čtených2x
Přečtených14x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených3x
Knihotéce33x
Chystám se číst10x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x