Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku

kniha od:

nehodnoceno
Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku obálka knihy

KoupitKoupit eknihu

Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/288074/obiloviny-v-lidske-vyzive-strucne-s-3Al-288074.jpg
Žánr
Zdraví
Vydáno, Forsapi
více informací...
Nahrávám...

Komentáře (0)

Kniha Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku

Doporučujeme

Labyrint pohybu
Labyrint pohybu
Doba jedová
Doba jedová
Jez a běhej
Jez a běhej
Proč spíme
Proč spíme