O třech prasátkách a jiné pohádky

O třech prasátkách a jiné pohádky https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/305830/bmid_o-trech-prasatkach-a-jine-pohadky-OMt-305830.JPG 3 7 3

Krásně ilustrovaná kniha v níž najdete pohádky: O třech prasátkách, O Mášence a medvídcích, O Koblížkovi a O dvou myškách.

Přidat komentář

Janizoun
05.10.2022 4 z 5

Krátké čtyři známé pohádky se dětem moc líbily.
Knížka má krásné ilustrace a pěkně se i čte. Za nás spokojenost :⁠-⁠)

HŠ
10.05.2022 4 z 5

Za mě spokojenost. A že jsem jich už poslední dobou přečetla.


petraj30
26.12.2020 3 z 5

Základ zůstává stejný, ale příběh je pokaždé trochu jiný. Už ani nevím, kolik verzí jsem četla. Tuto knížečku dostaly moje děti na Vánoce, ale moc velký ohlas u nás nemá. Ilustrace se nám moc nelíbí, děti mají raději ten jednodušší styl obrázků a ani mě to moc neoslovilo. Byly to takové roztodivné obrázky a prasátek se děti skoro bály. Obrázky často ani korespondují s daným textem. Ucházející byla pohádka O Koblížkovi a O dvou myškách. Pohádku O třech prasátkách a O Mášence a medvídcích jsem četla v jiných verzích ty se mi líbily o chloupek víc než tyto. Na Vánoce jsme dostali Babičku Husičku, která vypráví pohádky a zrovna ta o prasátkách byla o moc hezčí než tady. Nebylo to špatné, ale je to něco trochu jiného, než jsme zvyklí.