Noční život v ZOO Tábor: aneb jak surikata Máňa poznává své kamarády

Noční život v ZOO Tábor: aneb jak surikata Máňa poznává své kamarády https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/414786/bmid_nocni-zivot-v-zoo-tabor-aneb-jak-su-Rnb-414786.jpg 4 9 5

Surikata Máňa nemůže večer usnout, a tak se vydá na dobrodružnou výpravu po noční zoo, při které se dozví spoustu zajímavostí o osudu zvířecích kamarádů. Věděli jste, proč se rysovi Petrovi přezdívá tulák? A které táborské zvíře přežilo vlastní smrt? Nebo proč nemáte papouškům strkat ruce do klece? To a mnohem více se dozvíte v této knize, která obsahuje také spoustu obrázků a básniček od dětských návštěvníků táborské zoologické zahrady.... celý text

Přidat komentář

Cassidy.L
24.06.2023 3 z 5

Hezký příběh o záchraně zoo s krásnými kresbami a básničkami

Zlatinka.Emilly
26.06.2021 5 z 5

Knihu dostaly děti jako dárek při nočním spaní v ZOO. Je moc krásná, doplněná obrázky od dětí a příběhy několika zvířat. Úctyhodné, jak se nový majitel ZOO, který ji ochránil před krachem, postaral o zvířata a jak lidsky zachraňoval za velký peníz životy několika z nich, zvláště, když i veterinář prohlásil, mají minimální šanci k přežití. Tak tu šanci nakonec využili a zvířata přežila. Velká čest takovému člověku, kterému je život a blaho zvířat nad penězi. Děti kniha moc neuchvátila, ani jsme ji celou nepřečetli (tedy já sama ano :) ), myslím si, že jsou na tyhle příběhy ještě malé. Věřím tomu, až trochu víc odrostou a naučí se číst, že po knize sáhnou.


vasek714
15.02.2021 5 z 5

Dětem se kniha moc líbila!

Marla
26.01.2021 3 z 5

V podstatě přepis knihy "Jak jsem zachránil Zoo Tábor" pro děti, doplněna dětskými výtvarnými dílky. I děti se mohou dozvědět jakou práci dá nápad pořídit si zoologickou zahradu.

LunaL.
05.09.2020 1 z 5

(SPOILER) Nejdříve jsem četla knihu Jak jsem zachránil zoo Tábor a dost mě to zklamalo. Už jsem ale měla koupenou i tuhle knihu. A doufala jsem, že bude víc o zvířatech, měla jsem v plánu ji dát jako dárek k začátku školního roku.. Nevadilo by mi, že je kniha dělaná stejným způsobem, jako Hvězdy pražské zoo ( básničky a obrázky od dětí), nápad je to hezký, tak proč ne. A hezký způsob, jak nalákat děti, aby se o zvířatech něco dozvěděly. Ale nechápu, proč by děti měly číst, jak v zoo pracovali zaměstnanci developerské společnosti, jak operace prasete byla náročná a kolik stála peněz,.. Prostě od autora samá chvála, co a jak udělal. A o zvířatech se toho moc nedozvíte. Nebo aspoň ne formou, která by děti zaujala. Kniha je o něco málo lepší než předchozí, ale i tak jsem zklamaná.

Štítky knihy

ZOO - zoologické zahrady Tábor noční podniky

Autoři knihy

Evžen Korec
česká, 1956

Kniha Noční život v ZOO Tábor: aneb jak surikata Máňa poznává své kamarády je v

Přečtených9x
Knihotéce2x
Chystám se číst3x