Noční můra

Noční můra https://www.databazeknih.cz/img/books/83_/83042/nocni-mura-83042.jpg 3 6 3

Centerfolds série

< 4. díl >

Kane jistě dokáže půvabnou Allison ochránit před únosci. Je to totiž profesionál každým coulem. Jak má ale ochránit sebe před její láskou?

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Nightfire , 1994


více info...

Přidat komentář

uzivatel4895
11.06.2023 5 z 5

Toto bolo podľa môjho gusta, malo to tú pravú iskru, čo nemá každá harlequinka. Páčili sa mi hlavní hrdinovia (Kane bol super, autorka ho opísala ako profesionála - taký Kevin Kostner v Bodyguardovi :) Dialógy a iskrenie medzi Allison a Kaneom boli pútavé, takisto prostredie, kde sa príbeh odohrával. Jedna z najlepších ,,ochranárskych,, romancí. Nedá mi však nespomenúť, že Allison viackrát robila svojvoľné ,,blbosti,,.Rozumiem, že autorka potrebovala niečo, kde by sa mohol Kane ,,predviesť,, ale myslím, že žiadna žena (pri vedomí, že má na ňu niekto zálusk) by sa určite tajne nevytratila z večierku a nešla von ,,oddychovať,, do limuzíny...to mi prišlo už trochu priveľa

Vanila
17.05.2014 5 z 5

Moc dobrá kniha ...


D.-e.-e.-
26.12.2012 1 z 5

Při větě: "Určitě si čte nějakou Harlequinku se každý soucitně zasměje a polituje dotyčnou osobu. Vždyť to jsou přece neskutečné "slaďáky". V normálním životě je to úplně jiné. Tyto knihy zákonitě skončí happy-endem a pravidelná čtenářka se dle výše zmíněných kritizujících osob postupem času stane nenapravitelnou naivkou, která bude toužit po té samé romantice a po nehynoucí lásce, která obklopuje hlavní hrdinky těchto knih. Takže: " Ruce pryč od slaďáků totoho ražení!" říkají lidé s oblibou.
Místo abych názory ostatních jednoduše převzala, rozhodla jsem se, udělat si na nějakou tu Harlequuinku názor vlastní...
V knihovně jsem si v obrovské hromadě miniknížeček náhodně vylosovala Noční můru. "Noční můra? A to má být zamilované?" přemítala jsem si mimoděk. To bude nějaký omyl. Ale kdepak! Knize opravdu nechyběly prvky jako je třeba dokonalá, krásná a křehká žena; tvrdý, drsný, nespoutaný avšak ve svém nitru něžný a láskou oplývající ochránce; příběh protkaný láskou a až neuvěřitelně krásný konec.
Samozřejmě vím, že je to v životě trochu jinak a že princů, kteří by se třeba jen částečně podobali mužům s drsnou slupkou, pod níž se ukrývá něžnost a cit a kteří výše zmíněné vlastnosti projevují vždy ve správnou chvíli, je v dnešní době jako šafránu, ba dokonce ani neexistují, zatímco v těchto knihách běhají v hojném počtu.
Ale myslím, že každá dívka či žena má právo z běžného denního shonu a mnohdy i tvrdého života uprchnout do sféry snů a ponořit se do života krásných a bezchybných. Říká se, že je dobré být STÁLE nohama na zemi, ale já myslím, že sny, ač někdy nesplnitelné, by měl mít občas každý. ;-)