Neznáma žena

Neznáma žena https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/453490/bmid_neznama-zena-xkl-453490.jpg 4 7 2

Snažila sa utiecť. Ibaže pred neznámou ženou niet úniku. Krátko nato, ako sa Sadie a Will Foustovci presťahujú z rušného Chicaga do mestečka na malom ostrove v štáte Maine, dôjde v ich susedstve k chladnokrvnej vražde. Násilná smrť Morgan Bainesovej otrasie celou miestnou komunitou, no nikoho nezasiahne tak veľmi ako Sadie, ktorú znepokojuje aj temná minulosť jej rodiny. Keď sa rozbehne policajné vyšetrovanie a Sadie sa ocitne medzi hlavnými podozrivými, rozhodne sa na vlastnú päsť vypátrať, čo sa vlastne stalo v tú hroznú noc, keď zomrela Morgan. Musí však byť veľmi opatrná, lebo čím viac toho zisťuje, tým intenzívnejšie si začína uvedomovať, že keď pravda vyjde najavo, bude to ona, kto príde o všetko...... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

The Other Mrs. , 2020


více info...

Přidat komentář

TVer
29.04.2024 2 z 5

(SPOILER) Hodně pomalá knížka, nic se celou dobu neděje až na cca posledních 30 stran.
Postavy jsou prostě příšerné. Sadie na to že je doktorka neovplývá žádnou empatii, zvlášť ke své neteří, které právě zemřela matka. Ano, uznávám, že neteř je přímo z pekla, ale opět, zemřela ji matka a musí žít s cizími lidmi, kteří se nastěhovali do jejího domu. Také mám pocit, že Sadie neví o základních věcech, které by jako doktorka vědět měla. Byla jí diagnostikována mentální choroba, ale ona ani netuší, že příznaky můžou být také, že si nepamatuje, co dělala?? Vážně?
V knize se také vůbec nebaví se svými dětmi a pak je ještě ukazuje jako neskutečně příšery, ale ani jednou se s nimi nebaví o tom, co se v tom domě děje. Cože????
Také mě otravovalo střídaní různých pohledů a nesnáším, když je část knihy nebo celá knihy vyprávěna z pohledu dítěte. Ruší to pro mě celou knihu.
Plottwist byl zajímavý, ale obecně nastal tak pozdě, že tehdy už mi to bylo jedno a chtěla jsem tu knihu prostě ukončit.

Lexie321
07.04.2022 4 z 5

Kniha bola dobre napísaná a záver bol napínavý, ale o trocha horšia ako Dobré Dievča. Síce od nejakej polovice mi došli nejaké veci čítalo sa to dobre a určite by som to odporučila každému komu sa páčilo aj Dobré Dievča.


Autorovy další knížky

Mary Kubica
americká
2015  82%Hodná holka
2018  67%Neplakej
2016  81%Andílek
2018  73%Lži, dokud můžeš
2020  77%Neznáma žena