Neznámá Indonésie

Neznámá Indonésie https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/138317/neznama-indonesie-138317.jpg 5 1 1

Indonésie sestává z pěti hlavních ostrovů a třiceti menších ostrovních skupin. Autor popisuje přírodu, faunu a flóru, města i vesnice hlavních ostrovů Jáva, Sumatra, Bali, Kalimantan (Borneo) a Sulawesi (Celebes), které tvoří tzv. Velké Sundy a z menších ostrovů Sumbu, Komodo, Moluky, Západní Papuu, Lembatu, Flores a Východní Timor. Vedle cestovních a kulturních zážitků, nalezneme v knize i základní informace o vstupu do Indonésie, informace a doporučení týkající se cestování, rady lékaře, fotografie, mapy a doporučení co nemáme v Indonésii vynechat Kniha přiblížuje Indonésii nejen jako exotickou zemi, která se může stát cílem dovolené, ale také jako zemi s kulturními tradicemi a fascinující přírodou... celý text

Přidat komentář

helena8303
29.10.2021 5 z 5

Autor píše velmi čtivě, před dojmy dává přednost faktům a pro toho, kdo se hodlá vypravit na dovolenou na nějaký indonéský ostrov, moc užitečná knížka.
Ale na své si přijde i pecivál, v Indonésii se pořad něco děje, a dozajista teprve dít bude, nás Evropany by měl zajímat nejlidnatější muslimský stát. Naskočí Indonésané na současnou vlnu panislámismu, anebo ne? Nevíme.
Autor pravidelně uveřejňuje svoje poutavé články na webu Asiaskop.