Nevšímavý poručník

Nevšímavý poručník https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537330/nevsimavy-porucnik-662e9262c8004.jpg 4 17 17

Sarah Penningtonová se rozhodne opustit ochranná křídla svého poručníka lorda Ravenhursta, u jehož sestry žije od smrti svých rodičů a s kterým se sama nikdy nesetkala. Na útěku ji ale zastihne sněhová bouře, a tak se uchýlí do venkovského hostince, kam později dorazí nejen její poručník, ale i skupina poutníků, které také zaskočila vánice. Během dvou nocí v hostinci zemřou dva lidé a zdá se, že i na Sarah číhá nebezpečí. Ravenhurst však brzy zjistí, kdo Sarah vlastně je, a starostlivě o ni pečuje. Ona na něj ale brzy začíná pohlížet jinak než na svého poručníka…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

The Negletful Guardian , 1999


více info...

Přidat komentář

vcielka
30.08.2022 3 z 5

(SPOILER) Tak toto som čítala veľmi dlho a s odkladom, kým som to dočítala. Niekde v druhej polovici knižky, keď sa už ubytovali u babičky, to začínalo byť tak nudné, že som to jednoducho nedávala. Začiatok sa ale vyvíjal veľmi sľubne. No v momente, ako sa mu prezradila, to už len išlo dole vodou a dole vodou, až sa to rútilo kamsi do hlbín. Trochu sa to polepšilo vo chvíli, keď si myslela hrdinka, že chce požiadať o ruku inú ženu a v tomto duchu sa toho mala autorka pevne chytiť a túto dilemu plne rozvinúť, no nestalo sa a tak to zostalo len nudnou knižkou, ktorá slúži len ako chvíľkové rozptýlenie voľného času priemernosťou.

Luccy78
13.08.2016 5 z 5

Tímto příběhem jsem byla také nadšená! Opravdu kouzelný příběh nejen plný jemného jiskření a probouzející se lásky, ale také dobrodružství s lehkým napětím, když se snaží hlavní hrdinové odhalit vraha dvou lidí a zloděje vzácného klenotu.


pavlinkaa
06.01.2016 5 z 5

To bylo tak hezký :)
Bavila jsem se od začátku až do konce a přiznám se, že jsem přečetla za jedno odpoledne. Marcus byl úžasný, okamžitě jsem si ho oblíbila ovšem pouze do té doby než byl navštívit milenku. To tam nemělo být a rázem mi to zkazilo obrázek dokonalého muže.
Líbilo se mi a bylo celkem osvěžující dozvědět se, že pachatelem je žena :) Miluji Harlequinky - Historické romance a většinou je vždy ten špatný chlap proto jsem vítala tuto změnu.
Musím říct, že se mi líbí humor paní Ashleyové. Sarah jako čarodějnice a její uvěznění s Marcusem v kůlně ....
Za sebe jedině doporučuji k přečtení.