Neviděla jsem tě přicházet

Neviděla jsem tě přicházet https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474361/bmid_nevidela-jsem-te-prichazet-9oy-474361.jpeg 3 41 14

Někteří lidé hledají lásku. Někteří do ní rovnou nabourají. Zara Khoury věří na lásku. A to tolik, že vyrazí – se všemi svými věcmi (včetně nepostradatelného mopu) – na cestu z Dubaje do Liverpoolu, aby byla s mužem, kterého sotva zná. Je to riskantní, ale ona si je jistá, že spojit svůj život s Nickem ve městě, kde nikoho jiného nezná, je přesně to, co potřebuje. Stěhování je pro ni snadné – celý život se přesouvala z místa na místo, takže vlastně ani neví jakou zemi opravdu nazývá domovem. Ví jen, že vila v Dubaji, kde žije se svým otcem, nevlastní matkou a bratrem to opravdu není. Jim Glover je zaseklý na místě. Od doby, co mu zemřel otec, odložil stranou své sny a zůstává v rodném Liverpoolu, aby se staral o matku. Pracuje na místě bez perspektivy jako výběrčí mýta a vypadá to, jako by pro něj veškeré dobrodružství skončilo. Dokud mu nezazvoní telefon a on se nedozví, že se mu možná právě změnil život – v soutěži v rádiu vyhrál zbrusu nové BMW. Jim má náhle pocit, že získal nový směr. Může prodat auto a vzít matku na Floridu za svou sestrou a jejími dětmi. Může konečně seknout s prací a najít si takovou, která by ho opravdu bavila. Zara a Jim by se, z hlediska pravděpodobnosti, nikdy neměli setkat, ale štěstěna tomu chce jinak, a když se jejich osudy střetnou, začíná cesta, která jim změní život. Krásný příběh o odvaze riskovat a žít život naplno.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Metafora
Originální název:

Never Saw You Coming , 2020


více info...

Přidat komentář

pydla
19.11.2023 1 z 5

Ani pohádka, ani romantika, takový prasopes. Moderní slečna bohatých rodičů, obyčejný muž bez vyhlídky, inteligentní, ale chovající se jako Forrest Gump. Chvílemi naivní, chvílemi nudné, chvílemi na podložení stolu. Chyběla mi jiskra, napětí, uvěřitelnost.... kniha si asi najde své čtenáře, ale já ji nedoporučuji, ani v nouzi.

andrea0221
18.04.2022 2 z 5

Jak se dva hledali až se našli? Asi bych to líp neokomentovala, vůbec se neřeší kde slečna bere peníze na to lítání z Anglie do Dubaje, zda ji živí papínek, kterému nemůže tak trošku přijít na jméno, klučina co žije pravděpodobně ve skromnosti a sedl by si s rozmazlenou holčinou z Dubaje? No pohádka, že by jí nevpálil, že mu zrušila auto co právě vyhrál?


uzivatel1190
11.03.2022 2 z 5

Přestala jsem číst po pár stránkách, nenadchl mě ani děj a ani styl, kterým je knížka psaná. Kdybych neměla na dovolené co číst a tohle byla jediná knížka, kterou s sebou má, tak to přelouskám, ale s vidinou knížek zajímavějších jsem to nedočetla.

Booky84
04.04.2021 3 z 5

Pohodová kniha, bohužel se mi celkově úplně nelíbila a hlavní hrdinové mi k sobě příliš neseděli.

bookcase
26.02.2021 4 z 5

Milý, oddechový romantický příběh, který má zajímavý námět, sympatického hlavního hrdinu (Jim), už méně sympaticku hlavní hrdinku (Zara), aspoň já to tak cítila. Asi by mě bavilo číst víc o Jimovi, je to takový roztomilý hodný kluk se srdcem na dlani. Zápletka knížky fajn, jen jsem jim nějak nevěřila vzájemnou chemii, ta tam podle mě nebyla.

RoseDadas
12.01.2021 3 z 5

Britská spisovatelka původem z Liverpoolu Hayley Doyle s titulem nazvaným Neviděla jsem tě přicházet debutovala. Autorčin styl je velmi svižný, příběh je napsán čtivě, avšak je na něm znát, že není zcela dotažený a že by se na něm dalo ještě pracovat. Jedná se o romantickou oddechovou zábavu, která se řadí spíše k průměru.

Devil-Ivet
18.12.2020 3 z 5

Příběh je vyprávěn ze dvou pohledů, kdy se dva naprosto cizí lidé náhodně střetnou. Četlo se to dobře, jen děj trochu pokulhával. Některé scény byly neuvěřitelné a to celé posunulo dolů. Příběh byl také zbytečně natáhnut. Na odpočinkové odpoledne je však kniha skvělá.

Blaufik
12.09.2020 3 z 5

Věřím, že si tato kniha najde své nadšené čtenáře, ale já mám tentokrát docela vlažný pocit. Čtení mě fakt bavilo a námět se mi opravdu líbil, ale celé se mi to nakonec zdálo ušité horkou jehlou. Zvláště od poloviny ke konci. Je mi líto.

Mermaida
17.08.2020 4 z 5

Kniha se četla skvěle, ačkoliv některé "dějové linky" bych osobně klidně vypustila. Vypravování ze dvou různých pohledů - Zary a Jima mi k příběhu parádně sedlo. Celkově jsem od knihy čekala trochu něco jiného, než mi nakonec příběh a konec přinesl, ale i tak jsem byla se čtecím zážitkem spokojená.
Na léto je to to pravé čtení, které člověka pohladí po duši, také vám ukáže, že i náhoda, která se stane, může mít za následek budoucí cestu.

TheMelorry
12.08.2020 4 z 5

Na první pohled se zdá, že jde o další romantický příběh, ale není tomu tak. Je to příběh o jednom náhodném střetnutí, které může změnit celý budoucí život. Krátké setkání/cesta, které toho řekne více, než sáhodlouhé romány. Autorka si pohrála s charaktery postav, které jsou uvěřitelné a lze se s nimi snadno ztotožnit.
Na rozdíl od předchozích komentářů se nemyslím, že jde jen o jednoduchý románek. Ano, romantika je hlavní, ale velkou roli hrají také mezilidské vztahy, které působí uvěřitelně, stejně jako konec, který mě celkem překvapil a zaujal.

stesti.s.knihou
04.08.2020 3 z 5

Pokud chcete nenáročnou romanťárnu na léto, nad kterou nemusíte sáhodlouze přemýšlet, sáhněte po této knížce. Jak s oblibou říkám, nezarmoutí, ale ani nenadchne. Typická lovestory, jejíž protagonisté mají okolo 30 let (možná proto mi to celé bylo tak nějak sympatické), hlavní hrdinka žije v Dubaji, což je moje srdcovka, hlavní hrdina zas v Anglii, což je moje druhá srdcovka.
Celou dobu mi děj připomínal nějakou filmovou romantickou komedii - myslím si, že kdyby se kniha zfilmovala, měla by docela dobrý předpoklad pro úspěch (u milovníků romantických komedií bez hlubšího smyslu).
Asi nemám, co víc bych ke knize řekla, vše co jsem o ní napsala ji tak nějak vystihuje od začátku až do konce.

book_loverka_
25.07.2020

Tahle kniha mě nijak extra nenadchla, ze začátku mě sice bavila, ale potom už se mi to četlo hodně pomalu. Líbilo se mi na tom to, jak byly hlavní postavy propracované a autorka měla přesně vymyšlenou jejich minulost. Naopak se mi nelíbily ty absurdní zvraty, které jsou absolutně nereálné! Taky konec nedopadl podle mých představ, mohl být víc rozvedený. Za mě lehce podprůměrná kniha s mizernou romantickou linkou.

anet.myblog
22.07.2020 3 z 5

Od téhle knížky jsem neměla žádná vysoká očekávání, a tak mě překvapilo, jak mě ze začátku knížka chytla. Začetla jsem se téměř okamžitě a do strany cca 150 mě to hodně bavilo. Jenže čím dál jsem v knížce postupovala, tak mi to přicházelo víc přes čáru. Od příběhu jsem čekala klišé love story, ale že to bude až takové klišé, kde budou vlastně samé shody náhod? Místy mi to připadalo už nereálné. Styl psaní autorky mi ale vyhovoval. Byl čtivý, zábavný a občas i vtipný. Hlavní postavy byly sympatické a dobře vykreslené. Nejvíc jsem si oblíbila Jima (hlavní mužskou postavu).
Tahle kniha byla taková průměrná letní oddychová romanťárna, občas až přitažená za vlasy. Na to, že to byl autorčin debut, ale musím říct, že to nebylo vůbec špatné.

Ivuska.09
18.07.2020 3 z 5

Byl to pěkný a pohodový příběh, který mohu doporučit třeba na dovolenou. Oproti jiným dílům z edice 7lásky se mnou během čtení moc necloumaly emoce, takže se mi tolik nedokázal vrýt pod kůži. Ale jako oddechovku doporučuji.

Štítky knihy

naděje partnerské vztahy romantika

Autorovy knížky

2020  60%Neviděla jsem tě přicházet

Kniha Neviděla jsem tě přicházet je v

Přečtených51x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených1x
Knihotéce102x
Chystám se číst36x
Chci si koupit7x
dalších seznamech1x