Totálne trápny život Lottie Brooksovej

Totálne trápny život Lottie Brooksovej https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470278/bmid_totalne-trapny-zivot-lottie-brookso-GpD-470278.jpg 5 8 3

Lottie Brooksová má presne 11 rokov a 3 mesiace a jej život je poriadna NUDA. Začína navštevovať druhý stupeň, no nemá ani žiadnych kamarátov, ani oslnivé vlasy a dokonca ani jej hrudník stále nie je hodný čo i len najmenšej PODPRSENKY! Možno by bolo lepšie na všetko sa VYKAŠLAŤ a radšej upadnúť do zimného spánku spolu so svojimi škrečkami Profesorom Barnabášom Kvičkom a Chlpáčikom Tretím. Zistite, ako sa Lottie popasuje s DOSPIEVANÍM. Buďte však opatrní. Z nálože vtipu a Lottiných trapasov vám hrozí nebezpečenstvo puknutia od smiechu.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (SK)
Originální název:

The Extremely Embarrassing Life of Lottie Brooks , 2021


více info...

Přidat komentář

Šebestová3
08.08.2022 5 z 5

Tak tohle budu s čistým svědomím doporučovat v knihovně. Vtipné, ne vulgární a zároveň správně zaměřené tak, aby to holky 11+ zasáhlo přesně těmi tématy, které v současnosti řeší. Kdyby mi bylo právě tolik, neskutečně by mě bavilo to číst....a co víc, bavilo mě to i jako dospělou. Srovnání knížky s Malým poseroutkou je podle mě degradace, tady to je o spoustu levelů výš, jak příběhem, tak stylem vyprávění!

ElikaBendova
15.06.2022 3 z 5

Kdybych byla číslovka tak asi jo. Takhle ne. Trochu méně vtipný pokus o deník malého poseroutky pro dívky. A upřímně to není moc dobrý návod na stravování. Ta holka by ve skutečnosti musela být tlustá jako prase, protože kromě pizzy, hranolek, různých druhů nadměrné hromady sladkostí vlastně nic jiného nejí.


Jaehyun
21.09.2021 4 z 5

Po téhle knize jsem sáhla doslova bezmyšlenkovitě, ale byla super. Je psaná formou deníku což se mi líbí, rychle se četla a byla vtipná. Kdyby mi bylo míň určitě by se mi líbila ještě víc.